CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Ada Ke Nampak Yang Diubah?" - Tanam Benang, Amelina Nafi Mengubah Wajah

25-10-2021 12:55 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8170| Komen: 91|Original author: Oleh: LilRose

Description: Peminat dan pengikut Amelina seram kengerian melihat perkongsian video ratu dangdut itu menjalani proses rawatan tanam benang atau 'threadlift' pada rahang dan hidungnya.
Peminat dan pengikut Amelina seram kengerian melihat perkongsian video ratu dangdut itu menjalani proses rawatan tanam benang atau 'threadlift' pada rahang dan hidungnya.



Kredit foto: IG

Kecut perut melihat enam benang ditanam ke dalam rahangnya!

Sebelum dituduh cuba untuk mengubah rupa bentuk asal, Amelina terlebih dahulu menepis dakwaan itu di ruang kapsyen.

Jelasnya, tindakan menanam benang itu hanyalah untuk memperbaiki keadaan wajahnya.

"Kak Long tak nak hidung Angelina Jolie sebab Kak Long rasa hidung Kak Long paling cantik. Kak Long tak nak pergi kopak kulit muka Kak Long sebab Kak Long nak jadi muka budak 16 tahun dah sah-sah Kak Long 40-an.


"Kang jadi chucky pulak...aaaaa ghisau! Itu merubah namanya, bukan membaiki," tulisnya.



"Ada Ke Nampak Yang Diubah?" - Tanam Benang, Amelina Nafi Mengubah Wajah


Tambahnya, dia menjalani proses itu kerana tidak mahu digelar selekeh.


Kredit foto: IG

Malah, dia menasihati orang ramai supaya tidak terlalu obses melakukan sesuatu terutama dari segi kecantikan.

"Buat sesuatu yang bersifat sementara, jangan yang kekal," katanya.





Kredit foto: IG

Cantik tak Amelina sekarang lepas tanam benang? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Cikembok 25-10-2021 01:24 PM
Tapi nampak lah lagi muda Dr sebelum ni..
Quote KamikuP 25-10-2021 01:28 PM
Nmpk muka mcm masa bercinta dgn Iwan dangdut
Quote nakkomenjugak 25-10-2021 01:33 PM
Wowww. Macam nak buat tapi...
Quote bottombikini 25-10-2021 02:16 PM
nakkomenjugak replied at 25-10-2021 01:33 PM
Wowww. Macam nak buat tapi...

iols nak buat. tapi iols takut...
Quote c===8 25-10-2021 02:23 PM
do i cares?

kih3
Quote epal_putih 25-10-2021 02:28 PM
Hukumnya x boleh kan...
Quote Mamason 25-10-2021 02:35 PM
Makin cantik walau dah berusia 40++...tapi iye lah dia terus terang kabo dia buat itu ini... bab2 hukum better tanya yg ariff...jgn buat hukum sendiri... entahlah
Quote Tokeybundle 25-10-2021 02:40 PM
Seramla tgk darah2 tu
Sis x kuat
Quote SherryZass 25-10-2021 02:50 PM
hukum kena tanya pada yg lebih mengetahui, janganlah asal boleh je dik non.
Quote pekanwoohoo 25-10-2021 03:08 PM
Dahlah tak berapa nak laku. Membazir pulak duit yang ada buat benda tak perlu. Kang nanti dah takde duit, mulalah sibuk nak mintak bantuan itu ini.
Quote Thunderclouds 25-10-2021 03:20 PM
Ok ler tu. Direct bgtau p buat sekian2. Dr claim pkai/mkn product itu ini voilà, terus nmpk muda. Patu promot soh beli.
Quote makadek 25-10-2021 03:26 PM
Tp dia ni mmg tak lawa dr muda
Air muka keras ..gitu
Quote makadek 25-10-2021 03:27 PM
Aduh kecut yubo makcik
Quote hashashes 25-10-2021 03:28 PM
Wah yg pic baju hi tam tu Mmg btl2 nmpk muda
Quote anony-mous 25-10-2021 03:36 PM
bottombikini replied at 25-10-2021 02:16 PM
iols nak buat. tapi iols takut...

I pon dlm wishlist nk buat. Tp mahal n takut 1 benang tu je x silap dlm rm350 ke 550. I dah lupa.
Quote hotmak 25-10-2021 03:37 PM
bibir nampak tebal, dagu terjungkit, tapi mmg kurus, cantik dah bila kurus cuma bila dah ejas muka tu ermm
Quote sukacactus 25-10-2021 03:55 PM
Ooo ok
Sukati ko la
Body ko, tanggungjwb ko
Quote kucingitam 25-10-2021 04:58 PM
bukan ke termasuk dalam mengubah wajah juga tu?

ntah la..
Quote che-cikL 25-10-2021 05:13 PM
Edited by che-cikL at 25-10-2021 05:14 PM

Nampak tegang tapi dah ada iras2 cam Delimawati Hantu KLimah dan Zila Bakarin.

Usaha masing2, tapi I would say do not ever start. Nanti kena buat lagi dan lagi.

Lihat semua komen(91)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 10:33 AM GMT+8 , Processed in 0.093395 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top