CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pelakon Baru Lapar Perhatian? Buat Content Tengah Jalan Raya Sampai Menyusahkan Orang Ramai

22-10-2021 10:08 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9400| Komen: 56|Original author: Oleh: Saiful

Description: Aduhai nampaknya tak serik-serik walaupun dah kena kecam teruk sebelum ini.
Aduhai nampaknya tak serik-serik walaupun dah kena kecam teruk sebelum ini.

Instafamous yang juga merupakan seorang pelakon baru ini buat rakaman tengah jalan raya pula.


Semuanya sebab content sampai menyusahkan pengguna jalan raya dan orang ramai.

Foto: via Murai.my

Menurut Murai.my, difahamkan kejadian berlaku di depan sebuah mall di Shah Alam.

Dalam video tersebut, kelihatan seorang pelakon lelaki sanggup merakam babak lakonan di  tengah jalan raya semasa pelbagai kenderaan sedang keluar masuk daripada pusat membeli belah dan sebuah apartment berhampiran.


Lagi teruk, jurugambarnya langsung tak pakai pelitup muka, malah kereta milik pelakonyang dipandu raknnya itu juga membahayakan pengguna lain dengan memandu laju.

Foto: murai.my

Tak pastilah apa masalah pelakon lelaki ini, otak tak dapat proses ke mana satu salah mana satu betul.

Sebelum ini dah kena kecam teruk sebab buat content pergi kubur artis meninggal.

Kata dah menyesal dan tak nak buat lagi, jadi apa ini semua? -CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jibams 22-10-2021 10:20 AM
esar kaled le tu..... sejenis yg lapar perhatian... ????
Quote BoongaKertas 22-10-2021 10:36 AM
org lapar nasi, dia apar perhatian plak
Quote KamikuP 22-10-2021 11:14 AM
Mohon lori kat putrajaya semlm datang merafak sembah lalu lmelanggar kereta tsbt puii
Quote fahdramli 22-10-2021 11:26 AM
Tiru baim wong ke dak pun instafemes indonesia yang suka buat content kat jalanraya
Quote Gomea 22-10-2021 11:42 AM
Memang dia ni artis ke?
Quote tintin22 22-10-2021 11:50 AM
tersangkak
Quote AKAZ85 22-10-2021 11:54 AM
Si mulut lebar tu ke
Quote chaos_sweetly 22-10-2021 11:55 AM
Langsung takde rasa malu dan segan ke?
Quote kaoru44 22-10-2021 11:56 AM
Lpas tu mtk maaf..apa la mslh dia..try hard sgt nk buat content..skali ok la..mybe kau xpkr pnjg..tp dh byk kali ni..mmg sengaja la kn..
Quote slyfynx 22-10-2021 12:11 PM
Aisar la ni.
Semak weh.
Ramai nau2 BBNU minat die ni
Quote chikumanis 22-10-2021 12:14 PM
nasib baiklah me tak kenal langsung dia ni sapa...kalau selisih bahu pun, maybe jelingan pun me tak kuasa nak beri
Quote ctcheery 22-10-2021 12:58 PM
Sejak bila dia jadi artist ya?
Quote Nenasketum 22-10-2021 01:08 PM
Desperado naw ko dek, kena langgar ngan budak foodpanda kang terus padam.
Quote supermum 22-10-2021 01:20 PM
Dia buat camni dapat apa? Banyak ke viewnya?
Quote lyshafull 22-10-2021 01:25 PM
Hujung2 ade dpression gittuhh seng2 nk salahkan depression lak .. sndiri yg bukk ruang nk maki lepastu salhkn depression .. sian dgn org yg  btul2 ade depression yg x batak perhation org pun kotakkatikkan je nnti sakit tu ..
Quote Gumball 22-10-2021 01:33 PM
Dia makin menjadi-jadi perangainya sebab takder langsung apa-apa tindakan..
Setakat kena kecam, apa la sangat bagi dia, janji view video dia tinggi, duit masuk..
Paling busuk pun, dia buat video mintak maaf..
Bukan kena bayar pun..
Quote azimodin 22-10-2021 01:38 PM
Si asarkalid ke wei? Dia ada belakon citer 5th ghost dengan kaklinakepom kan? Cringe giler lakonan nya, dah level2 logan/jake paul... montah
Quote miss_perfect 22-10-2021 02:02 PM
Kenapa kena pixelated kan gambar dia? Orang buat benda bodoh wajar diname and shame.
Quote Jayayakaka33 22-10-2021 02:38 PM
Bt content menyusahkan org
Otak tercicir kat rmh ke

Lihat semua komen(56)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 11:26 AM GMT+8 , Processed in 3.564659 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top