CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Isteri Perit Nak Beranak, Suami Buat Tak Peduli Ralit Main Telefon!

15-10-2021 06:07 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2096| Komen: 14

Description: Proses melahirkan cahaya mata merupakan saat yang paling dinantikan dan dalam masa sama amat digeruni wanita terutama bagi yang pertama kali menjadi ibu.
Proses melahirkan cahaya mata merupakan saat yang paling dinantikan dan dalam masa sama amat digeruni wanita terutama bagi yang pertama kali menjadi ibu.

Namun, wujud juga segelintir golongan suami yang seolah-olah tidak kisah dan memahami betapa peritnya isteri mereka melalui detik itu.


Kredit foto: TikTok

Menerusi video yang dimuat naik Raimah344 di TikTok, seorang wanita sarat hamil kelihatan sedang menahan sakit kontraksi berdasarkan gerak badannya.

Namun, mengecewakan apabila si suami kelihatan seperti tidak kisah mengenai keadaan isterinya.


Malah, tidak kelihatan untuk cuba membantu menenangkan si isteri di hadapannya. Sebliknya, dia begitu ralit bermain dengan telefon bimbitnya sambil hanya memegang tangan wanita itu.



Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen kecewa dengan tindakan lelaki berkenaan, malah ada juga di antara mereka yang berkongsi pengalaman serupa seperti dialami wanita tersebut.


Sumber: OHBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 15-10-2021 08:17 PM
Suruh deme kawen dengan fon jelaaa camtu
Quote naina 15-10-2021 10:24 PM
Aku Caya je kalau lah Tuhan tu terbalikkan rasa sakit bersalin kat orang laki nescaya takkan tinggal sesaat utk temankan isteri bersalin. Sunat pun menjerit2. Phuii
Quote Supersirap 15-10-2021 10:54 PM
Semoga perkara ini dijadikan pengajaran buat kaum lelaki, ingatlah sentiasa menyanyangi isteri anda
Quote krustykrab 16-10-2021 12:45 PM
naina replied at 15-10-2021 10:24 PM
Aku Caya je kalau lah Tuhan tu terbalikkan rasa sakit bersalin kat orang laki nescaya takkan tinggal ...

Sunat tu masa kekanak ribena...logik la umo mcm tu rasa takut n teriak kuat2
Quote krustykrab 16-10-2021 12:50 PM
Kwn aku dulu, lakinya tak.mau dah anak tp sheol berdegil nak jugak baby girl..so bila berjaya mengandung, bininya gigih nk beranak prebet, sanggup tanya sana sini mintak pinjam duit sb lakinya bukna berduit sgt pun. Masa preggy, laki tak peduli lgsg nk teman ke klinik ke hapaer, pandai2 dia la..beranak pun laki tak teman.
So, point aku kt sini dah ko tau laki ko tak.nak lg anak, yg ko gigih jgk nk beranak, bila laki ko buat perangai tak.pedulikn ko, ko sentap pi viralkn...padahal semuanya punca dr ko sbb degil.
Quote beatgirlX 16-10-2021 02:24 PM
Sedih pilu woo
Quote Zazama 17-10-2021 09:38 PM
krustykrab: Kwn aku dulu, lakinya tak.mau  ...


Anak prtama iols hosp goverment jek. Iols keje swasta. Nak merasa 1st class kononnya so try la kan. Masa tiba waktu brsalin masa anak ke-dua, bayar deposit rm800 kt kaunter dan ada kekosongan, jd dptlah merasa kengkonon 1st classnya. Not bad lah!
Quote RinIna 18-10-2021 11:43 AM
Aku anak pertama tahun 2005.. masa sakit contraction tanggung sorang diri dr malm smp ke siang.. menangis2 weh tahan sakit.. masa tu bukan masa melawat.. laki x leh teman plak tu.. tanggunglah seorang diri di katil tu.. huuu
Quote ally9970 18-10-2021 11:46 AM
Sapa yg amik video buat content tiktok tu?
Quote annehuda 19-10-2021 01:25 AM
krustykrab replied at 16-10-2021 12:50 PM
Kwn aku dulu, lakinya tak.mau dah anak tp sheol berdegil nak jugak baby girl..so bila berjaya mengan ...

Kalau laki dia taknak anak buatlah vasektomi. Pancut la banyak mana pun takkan jadi anak tu
Quote krustykrab 19-10-2021 09:21 AM
annehuda replied at 19-10-2021 01:25 AM
Kalau laki dia taknak anak buatlah vasektomi. Pancut la banyak mana pun takkan jadi anak tu

Buka semua org tau pasal vasek etc ni...
Point iol kat sini, dh lakinya sendiri ckp tak nk lg anak dh, bini pun  xpayah la susahkn diri cari masaalah baru...bila laki buat hal meroyan pulak bini.patutnya bini tu bersyukur laki tu sendiri yg ckp x nak anak
Quote annehuda 19-10-2021 09:25 AM
krustykrab replied at 19-10-2021 09:21 AM
Buka semua org tau pasal vasek etc ni...
Point iol kat sini, dh lakinya sendiri ckp tak nk lg anak ...

kalau laki die tak nak anak lg dah, kalau bini ajak mengeseks takyahla nak. atau pakai kondom. suruh bini makan pil perancang.  lgpun mane tau kan ntah2 laki die tak dpt tahan nafsu terus terkam bini sampai terpancut ke dalam. kalau bini tolak dicop berdosa pulak
Quote Zack8hunter 21-10-2021 11:34 AM
ally9970 replied at 18-10-2021 11:46 AM
Sapa yg amik video buat content tiktok tu?

tu la.. sekadar demi sesuap content sajer kah??
Quote Elle_mujigae 22-10-2021 12:16 AM
takutnya sakit contraction..org kata rasa sakit mcm tulang dipatah patahkan     apa la nasib iols nanti....

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2021 01:09 AM GMT+8 , Processed in 1.239870 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top