CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kelucahan melampau: Model diperintah jalani pemeriksaan psikiatri

29-5-2015 06:03 PM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 15200| Komen: 46

Description: Pelakon dan model sambilan, Persana Avril Sollunda diarahkan oleh Mahkamah Majistret di sini sebentar tadi untuk menjalani pemeriksaan psikiatri di Hospital Bahagia Tanjung.........



Pada bulan lepas kecoh di media sosial tentang seorang pelakon dan model sambilan, Persana Avril Sollunda yang melakukan kelucahan melampau di Jalan Petaling.  Video dan gambar beliau yang beraksi berani dihadapan umum mula menjadi viral. 

Selepas perbicaraan sebentar tadi, Mahkamah Majistret mengarahkan beliau untuk menjalani pemeriksaan psikiatri di Hospital Bahagia Tanjung Rambutan, Ulu Kinta, Perak. Tertuduh diperintahkan oleh Majistret Nur’Aminahtul Mardiah Md. Noor untuk mendaftar di hospital tersebut pada hari ini atau waran tangkap akan dikeluarkan terhadapnya.

Kes akan disebut semula untuk laporan penilaian kesihatan psikiatri pada 2 Julai ini. 




20

Bagus
7

Marah
12

Terkejut
17

Sedih
28

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamiayu 29-5-2015 04:22 PM
saying, rupa lawo, giler rupanya
Quote nikaido 29-5-2015 04:36 PM
Padanlah body & tek mantap haritu. Model rupanya
Quote sarah_ary2 29-5-2015 04:36 PM
Sian juga, ni yang ex dewi remaja tue ke?i tot die.mabuk masa die tanggal baju tue rupanya bukan.
Quote atekome 29-5-2015 04:36 PM
Kalo dh model porno ape nk heran nk bukak baju laen lh model hijab bgai
Quote zulka 29-5-2015 04:37 PM
laa baru tau ke...
dia ni memang mental problem...
sian.....
Quote pittjie 29-5-2015 04:38 PM
beg dia tu cam raga pegi pasor je. tapi sbb yg bawak lawa .. jadi lawa je la beg tu.
Quote whadda 29-5-2015 04:39 PM
siap beraksesori bagai gi court...
Quote lurve82 29-5-2015 04:41 PM
aksesori kat bj mcm kat tanjak kepala pulak..pelik betul minah ni...
Quote Decaffeinated 29-5-2015 04:42 PM
Brooch tu dia curi dari tanjak agong ka?...

Quote nidzhar 29-5-2015 04:49 PM
lor model rupanya
i is jeles dengan tek cantik minah ni
Quote prettyuglybabe 29-5-2015 04:54 PM
semua cakap boobs dia cantik..
tapi aku tengok agak layut juga..
apakah sebab putingnya cerah terus jadi cantik?
Quote applemy 29-5-2015 04:56 PM
Over tul dressing dia.. hiks.

Masa bergaduh kat petaling st pun, siap pakai tiara & winter boots lagi..
Quote Cyempaka 29-5-2015 05:05 PM
kalo tengok dari aksesori dia, memang  patut bawak p check otak pun
Quote miabebe 29-5-2015 05:23 PM
Lawa seksi cmne pon lah..kalo mental..sumpah mia xrembes...
Quote Orix 29-5-2015 05:25 PM
pittjie replied at 29-5-2015 04:38 PM
beg dia tu cam raga pegi pasor je. tapi sbb yg bawak lawa .. jadi lawa je la beg tu.

khennnn........ ad org bawak beg LV chanel bagai pn beg tu nmpak x lawa sbb yg bawak tu x lawa kikikiki
Quote saladin780 29-5-2015 05:27 PM
siap ada bulan bintang tu..pinjam ngan agung ke
Quote pittjie 29-5-2015 05:29 PM
Orix replied at 29-5-2015 05:25 PM
khennnn........ ad org bawak beg LV chanel bagai pn beg tu nmpak x lawa sbb yg bawak tu x lawa kik ...

betul sgt2 tu orix. kita nak pakai apa pun biarlah complement each other la kan.
Quote mbhcsf 29-5-2015 05:39 PM
wow , ni macam dress to kill before the court ni...

apasai...may be nak differential on grandiose delusional etc etc...kot..
Quote MsKathryn 29-5-2015 05:43 PM
Kesian dia ada mental problem... hopefully dia akan sembuh.

Lihat semua komen(46)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.774160 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top