CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Baby Erin Yang DiDera Ibu Kini Sihat & Gembira

20-5-2015 06:22 PM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 9967| Komen: 31

Description: ‘Baby Erin’ yang didera kini sihatFacebook Siakap Keli memuat naik gambar terbaru bayi itu, ihsan daripada Mia Izzaraziela Shahuri, yang memaparkan keadaan Erin yang ceria dan bahagia di samping kel ...


Facebook Siakap Keli memuat naik gambar terbaru bayi itu, ihsan daripada Mia Izzaraziela Shahuri, yang memaparkan keadaan Erin yang ceria dan bahagia di samping keluarga angkatnya. (Muka bayi tidak dipaparkan kerana tertakluk di bawah Akta Kanak-Kanak)

KUALA LUMPUR 20 Mei:Berikutan kes bayi didera yang menjadi viral beberapa hari lalu, ‘Baby Erin’ kini di bawah jagaan keluarga angkat yang juga bapa saudaranya dan juga neneknya.

Facebook Siakap Keli memuat naik gambar terbaru bayi itu, ihsan daripada Mia Izzaraziela Shahuri, yang memaparkan keadaan Erin yang ceria dan bahagia di samping keluarga angkatnya.

Laporan pemeriksaan kesihatan mengesahkan ‘Baby Erin’ tidak mengalami sebarang kecederaan serius.

Video 52 saat yang menjadi viral sejak dua hari lepas difahamkan seorang suspek bertindak ganas terhadap bayi disebabkan konflik dia bersama suaminya dan mengambil keputusan untuk merakam video.


Semalam, The Rakyat Post dimaklumkan Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah bertindak terhadap kes itu dan suspek diletakkan di bawah kaunseling di Pusat Penjagaan Mangsa (VCO) di Perak dan bayi akan dipantau oleh Jabatan Kebajikan Masyarakat.

TRP

12

Bagus
12

Marah
10

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (64 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sekel 20-5-2015 02:39 PM
nenek baby erin nie kan ada

pesal nk dijaga mak angkat plk
Quote GhostWalking 20-5-2015 02:43 PM
sekel replied at 20-5-2015 06:39 AM
nenek baby erin nie kan ada

pesal nk dijaga mak angkat plk

neneknya tak mampu kot financially
Quote WawaRaRa 20-5-2015 02:45 PM
sekel posted on 20-5-2015 02:39 PM
nenek baby erin nie kan ada

pesal nk dijaga mak angkat plk

ala... pakcik dia gak kan....  ok la tu...

Quote rosewhite 20-5-2015 02:46 PM
sekel replied at 20-5-2015 02:39 PM
nenek baby erin nie kan ada

pesal nk dijaga mak angkat plk



‘Baby Erin’ kini di bawah jagaan keluarga angkat yang juga bapa saudaranya dan juga neneknya.


Quote bellaa 20-5-2015 02:55 PM
awat sensored gambo beby..

pahape paper nih..
Quote crazypink 20-5-2015 02:56 PM
alhamdulllilah serious baby tuh comel sgt
Quote merah_arjuna 20-5-2015 02:57 PM
alhamdulillah...kalo tak mampu meh sini saya sanggup nak jaga...jgn di pukul ahli syurga tu...
Quote gekkou 20-5-2015 03:29 PM
bellaa replied at 20-5-2015 02:55 PM
awat sensored gambo beby..

pahape paper nih..

kan dah tulis ctu

(Muka bayi tidak dipaparkan kerana tertakluk di bawah Akta Kanak-Kanak)

Quote bellaa 20-5-2015 03:42 PM

mata bella kero
Quote ajunara 20-5-2015 03:55 PM
alhamdulillah. Jaga amanah Allah.
Quote mehmet 20-5-2015 04:04 PM

tu lah ko,,ko ingat tetek je ke kena blur kat sini
Quote cmf_blingblings 20-5-2015 04:08 PM
ini yg baby kena hempas tu ke?
Quote Modngengadee 20-5-2015 04:09 PM
dah mcm nama penyanyi baby erin kumpulan RES2 pulak  nama baby ni....
Quote Modngengadee 20-5-2015 04:10 PM

noq mata kero sebab tido lewat ker???  akak speku kau harus cikcur mlm tadik kan????
Quote Modngengadee 20-5-2015 04:12 PM
mehmet replied at 20-5-2015 04:04 PM
tu lah ko,,ko ingat tetek je ke kena blur kat sini

bukan tetek jer sis.....punai remaja yg curi motor lalu ditangkap dan dibelasah oleh kariah mesjid kt klate tu pun di blurr kan...
Quote ice_sky92 20-5-2015 04:18 PM
Kalau nak tetek boleh tengok kat bod peristiwa dunia. lol.
Quote gaara_X 20-5-2015 04:19 PM
moga dia bahagian ngan family baru.....rezeki orang kita tak tahu
Quote bellaa 20-5-2015 04:21 PM
Modngengadee replied at 20-5-2015 04:10 PM
noq mata kero sebab tido lewat ker???  akak speku kau harus cikcur mlm tadik kan????

mana de akak oii...

bella titow awal semalam..
Quote mehmet 20-5-2015 04:22 PM
Modngengadee replied at 20-5-2015 04:12 PM
bukan tetek jer sis.....punai remaja yg curi motor lalu ditangkap dan dibelasah oleh kariah mesjid ...

kelantan lagi,,,ishh,,,guano nih

Lihat semua komen(31)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 11:26 AM GMT+8 , Processed in 0.102640 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top