CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pelajar 16 tahun Maut Diterajang Senior Sebab Tidak Senyum

13-5-2015 09:45 AM| Diterbitkan: CMFreporter1| Dilihat: 12639| Komen: 62

Description: Hanya kerana tidak memberi senyuman dan tidak menghormati pelajar senior, seorang pelajar berusia 16 tahun maut selepas disepak oleh seorang pelajar senior berusia 17 tahun di bahagian leher kanan di ...

Hanya kerana tidak memberi senyuman dan tidak menghormati pelajar senior, seorang pelajar berusia 16 tahun maut selepas disepak oleh seorang pelajar senior berusia 17 tahun di bahagian leher kanan di sebuah kolej dekat Bachok, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 12 tengah malam itu, mangsa Mohamad Nor Akram Zime yang menyambut hari jadi ke-16 semalam disahkan meninggal dunia di klinik berhampiran.

Laporan bedah siasat mengesahkan mangsa meninggal dunia akibat saluran darah ke bahagian otaknya putus.

Ketua Polis Kelantan Datuk Mazlan Lazim berkata, ketika kejadian mangsa sedang tidur di dalam bilik asrama bersama empat rakan lain sebelum suspek seorang diri masuk mencari mangsa.

Katanya, suspek pelajar tahun dua jurusan Diploma Kejuruteraan Elektrik mengejutkan mangsa iaitu pelajar tahun satu jurusan sama sebelum menyepak dua kali di bahagian leher kanan menyebabkan mangsa tidak sedarkan diri. - CARI INFONET


Sumber : www.kosmo.com.my

18

Bagus
23

Marah
24

Terkejut
22

Sedih
22

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Anak_Nogori 12-5-2015 10:55 PM
tak pasal2..
Quote pinkypinkylady 12-5-2015 10:57 PM
X hormat mcm mana?
Quote cammie1711 12-5-2015 10:59 PM
Mesti patah leher budak tu diterajang. Padan la muka kau. Kecik2 dh jadi pembunuh
Quote fazzrules 12-5-2015 11:36 PM
Pasni ko plak kena terajang kat dlm
Quote kimsa-ra 13-5-2015 12:53 AM
psl x menghormati pn nk berang ke..bodoh pnya budak..elok mampus je..
Quote Changa 13-5-2015 01:08 AM
ummah serambi mekoh sis.
biasa lah.
dari budak sampai ke orang tua perangai macam bangsat kan?
Quote susukambingbest 13-5-2015 01:34 AM
Edited by susukambingbest at 13-5-2015 01:40 AM

Innalillahiwainnailaihirajiun takziah kuarga mgsa.. tgok kt brita td..senior mgkin ada seni mmprthnkn dri..n brlaku kt kolej vokasional
Quote akusukaq 13-5-2015 01:39 AM
Nyawa harus di bayar dengan nyawa baru adil nama nya. Bayangkan lah kalu terjadi pada anak kita
Quote imransulaiman 13-5-2015 02:23 AM
Semoga suspek dikenakan hukuman yang setimpal..
Quote miabebe 13-5-2015 06:20 AM
Ade pulak sepak leher...tu mmg berniat nk membunoh tuuuuu..berengsek..
Quote monyet02 13-5-2015 07:43 AM
gelap la masa depan ko dikkk
Quote redz85 13-5-2015 07:44 AM
harap kau di gantung sampai mati
Quote yipun_78 13-5-2015 07:46 AM
baran x tentu pasal
Quote kucen_miang 13-5-2015 07:48 AM
Changa replied at 13-5-2015 01:08 AM
ummah serambi mekoh sis.
biasa lah.
dari budak sampai ke orang tua perangai macam bangsat kan?:lol ...

warga budu mmg over. termasuk juga warga lain yg dimasuki warga budu.


innalillah.  
Quote aTiKah_aYuNi 13-5-2015 07:57 AM
Alfatihah buat arwah...
Quote gaara_X 13-5-2015 08:00 AM
apo nak jadi ngan budak sekolah skang nie.....
Quote mr_mrs_smith 13-5-2015 08:01 AM
Hebat ummah sejagat. Hope 302 terus dikekalkan Kat pembunuh ni
Quote delsmomm 13-5-2015 08:41 AM
only in kelate kekdahnye..
Quote ad_hoc79 13-5-2015 08:47 AM
mesti menyesal giler... tu ar ikutkan baran aje

Lihat semua komen(62)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 11:11 AM GMT+8 , Processed in 0.078886 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top