CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Akak Tudung Tingkat Beli Nombor Ekor

23-4-2015 11:28 AM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 34207| Komen: 160

Description: Serius ke apa yang Gomez tengok ni… Macam dengan tak percaya pun ada hahaaaa hebat betul makcik ni. Mula-mula Gomez ingatkan tempat ni dekat pejabat pos.. Rupa-rupanya kedai tikam nombor ekor ! Patut ...







Serius ke apa yang Gomez tengok ni… Macam dengan tak percaya pun ada hahaaaa hebat betul makcik ni. Mula-mula Gomez ingatkan tempat ni dekat pejabat pos.. Rupa-rupanya kedai tikam nombor ekor ! Patut lah ada empat nombor bertempek kat kaunter tu.

Kihkih ! Hebat noh kedai nombor ekor depa.. Siap bukak kaunter lagi tu sakan. Mesti maju kan perniagaan dorang ni. Mahu tak maju tengok la sapa customer dia.. Bukan setakat perempuan bertudung lagi tu.

Macam tak percaya ja apa yang Gomez tengok ni.. Silap-silap makcik ni regular customer dorang pa kihkihkih sebab Gomez tengok makcik ni macam slumber je masuk tikam nombor kat kedai ni. Macam takde rasa apa-apa je.

Dah terbiasa agaknya kot, ntah-ntah mai amik duit kot sebab nombor tikam semalam tu kena hahaaa, kaya terus ! Haishh makcik oww makcik.. Nak cakap tak tahu hukum tengok macam tahu sebab bertudung, tapi kenapa main judi makcik oi.



Utranews.com


10

Bagus
23

Marah
20

Terkejut
20

Sedih
12

Lawak
36

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nebulagazer 23-4-2015 07:34 AM
Quote bazinga 23-4-2015 07:36 AM
Selalu nampak org laki jek... First time nampak pompuan bertudung
Quote Syd 23-4-2015 07:36 AM
curlastttttt gituhhhh
Quote lostnfaun 23-4-2015 07:37 AM
Pasni mmg makcik tue buang terus baju dia pkai nie
Quote GhostWalking 23-4-2015 07:37 AM
cari duit lebih ler barang dah mahal
Quote Syd 23-4-2015 07:39 AM
Edited by Syd at 23-4-2015 07:42 AM


















Quote miabebe 23-4-2015 07:41 AM
Ngokngek ke ngekngok
Quote EJALTI 23-4-2015 07:42 AM
Ker pakai tudung nak coverline sket muka?
Quote Tok_Batin 23-4-2015 07:42 AM
Mungkin akak tu nak beli air mineral tapi tersalah kedai???
Quote GhostWalking 23-4-2015 07:47 AM

mana la tau menang 14 juta dek Syd.pencen terussss
Quote Syd 23-4-2015 07:48 AM
GhostWalking replied at 23-4-2015 07:47 AM
mana la tau menang 14 juta dek Syd.pencen terussss

khenzzzz?

pakcik kayo


Quote rosasa 23-4-2015 07:48 AM
dia ingat halal kot tikam2 nombor mcm budak2.. lagipun zaman sekarang tudung tu kan perhiasan semata-mata..bukan sebab nak tutup aurat sebaiknya dan ingat Allah pun, makcik ni mesti ada join fan club faridah, Ajrians

paling jahanam pernah tengok akak ni bawa anak masuk dalam kedai 4d, kesian budak tu
Quote red_mist 23-4-2015 07:48 AM
biar betul??!! Photoshop kah
Quote jetrofa 23-4-2015 07:52 AM
mesti mulut makcik tu terkumat-kamit baca bismilla..berdoa menang first prize
Quote albedah 23-4-2015 07:52 AM
Syd replied at 23-4-2015 07:39 AM

Menipunya gambor Syd ni. Cr mana gambor tipu.
Quote dino 23-4-2015 07:54 AM
Syd replied at 23-4-2015 07:36 AM
curlastttttt gituhhhh

makcik ni kata duit haram tu jgn beli makanan.... beli tudung ka.... beli brg letrik.... takle jd darah daging.... tak gitu syd?
Quote Tok_Batin 23-4-2015 07:54 AM
albedah replied at 23-4-2015 07:52 AM
Menipunya gambor Syd ni. Cr mana gambor tipu.

Gambar baju UMNO dan PAS sama kan?
Quote dino 23-4-2015 07:56 AM
jetrofa replied at 23-4-2015 07:52 AM
mesti mulut makcik tu terkumat-kamit baca bismilla..berdoa menang first prize

dgn niat nak bantu fakir miskin... dah suci murni duit tuh
Quote Syd 23-4-2015 07:56 AM
Tok_Batin replied at 23-4-2015 07:54 AM
Gambar baju UMNO dan PAS sama kan?



dan orang-orang nye sama, dan jugak gaya menunduk kusyuk menghafal sifir pung samo


Lihat semua komen(160)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 0.094124 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top