CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Cinta & Perhubungan Lihat artikel

Rambut Dan Personaliti

11-2-2015 11:00 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 8481| Komen: 13

Description: Bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan.
Jenis-jenis Rambut

RAMBUT LURUS
Bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan.

RAMBUT KERINTING TEBAL
Kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

RAMBUT KERINTING NEGRO
Bijak, ego, cemburu buta, romantic, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

RAMBUT IKAL MAYANG
Bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

RAMBUT HALUS/LEMBUT
Bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

RAMBUT SIKIT
Bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

RAMBUT PERANG
Kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

RAMBUT TEBAL
Bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang.

RAMBUT KUSUT
Sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.
p/s: malas sikat rambut

RAMBUT BERUBAN
Kurang bijak, suka termenung, sosial sikit,berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri

TIADA RAMBUT
Macam mana nak kate ye... kesian

RAMBUT WARNA KEMERAH-MERAHAN ATAU KEHIJAU HIJAUAN
Itu rambutann... Huahuahuahua... jangan marah... gerammmm tak perrrggg.



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LiveYourLife 11-2-2015 02:18 AM
RAMBUT LURUS
Bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

RAMBUT KERINTING TEBAL
Kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung


mcm bias je....
hehehe
Quote leahsphinx 11-2-2015 11:27 PM
Haha comel...
Quote Tanias 12-2-2015 07:23 AM
Quote amyainsamad 12-2-2015 10:01 AM
ada betul gak
Quote Chesire_Epilog 12-2-2015 10:23 AM
TIADA RAMBUT
Macam mana nak kate ye... kesian

Quote Delores 12-2-2015 10:41 AM
Quote mattzzx 12-2-2015 11:09 AM
Chesire_Epilog replied at 12-2-2015 10:23 AM
TIADA RAMBUT
Macam mana nak kate ye... kesian

Kata lah " Anda Botak" .....

Quote beldandy 12-2-2015 11:45 AM
rambutan!!
Quote Kidal.Kasih 12-2-2015 02:59 PM
HAHAHA....
Quote yenil95 12-2-2015 03:57 PM
hahaha..mmg tengah senyum depan pc..
Quote kotakbaju 12-2-2015 05:53 PM
betoi ka nih
Quote lemon210 13-2-2015 11:43 AM
kalau rambut cendawan, masuk kategori mana pulak ek
Quote vender 13-2-2015 09:50 PM
tiada rambut: kuat sangat makan meggi

Lihat semua komen(13)

Sub-category

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:55 AM GMT+8 , Processed in 2.175236 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top