CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Fesyen Pentas Raga Yang Gila

9-1-2015 04:06 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 3692| Komen: 5

Description: Mahu pilih pakaian terbaik mungkin menjadi antara piliihan yang paling sukar buat pereka untuk menentukan koleksi yang terbaik. Ini kerana, pilihan yang dibuat adalah pilihan antara yang paling 'stand ...
Oleh Fyruz


Mahu pilih pakaian terbaik mungkin menjadi antara piliihan yang paling sukar buat pereka untuk menentukan koleksi yang terbaik. Ini kerana, pilihan yang dibuat adalah pilihan antara yang paling 'stands out' antara rekaan yang ada. 


Namun menentukan rekaan terbaik kadang kala pereka tidak terlepas daripada memilih rekaan yang tidak masuk akal dan ada kala jatuh dalam kategori gila. Dah sedia untuk lihat antara rekaan terpelik yang pernah dipentaskan. Layan gambar....


1. Rekaan seakan tong sampah

2. Rekaan seperti ini mudah untuk menyimpan koleksi cd kegemaran anda

3. Tak semua model berasa 'happy' menggayakan rekaan sebegini

4. Kelihatan gagak ini bagai patah sayap

5. Igauan misteri

 

6. Walaupun sentuhan organik diberikan, namun kesan jangka pendek boleh menyebabkan 'muntah'

7. Cik Katak yang longlai

8.  Yang mana lebih pelik? 'Pose' atau rekaan?

9. Tiada kata dapat diungkap, kreatif tiada batasan

10. Sejenis pukat bergerak dikesan

11. Buat penonton, tentunya perasaan ingin memegang seluar model tersebut membuak-buak

12. Inspirasi dari game 'pac-man', tetapi model kurus seperti rangka

13. Lights, Camera, tak masuk akal

14. LadyLista kurang yakin, model ini digaji sebagai hamba atau sebagai model

15. Fesyen seakan hambar namun muka memberi kelainan

16. Gabungan spaghetti dan roti, diolah dalam bentuk pakaian

17. Tak pasti 

18. Trend kaki ke atas.

.

19. Gabungan buah tempatan, durian berbulu dikesan

20. Trend paling PANAS. Namun tidak pasti apa motif sebenar


Sumber gambar: Urlesque


19

Bagus
10

Marah
15

Terkejut
21

Sedih
16

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (98 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote whadda 19-1-2015 01:07 PM
sape la nak pakai fesyen2 camni...
Quote iznanaziz 19-1-2015 12:19 PM
agaknya apa tema pakaian ni ek?
buruk2 semua.

no. 2, koleksi Wak Doyok.
Quote amiraira 17-1-2015 12:16 PM
kegilaan apakah ini ??
Quote budak_gemuk91 16-1-2015 05:35 PM
cm xde kerjaan lain...
Quote ajunara 15-1-2015 04:19 PM
HUK OLAH...MACAM NI PUN HADOOO...

Lihat semua komen(5)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 02:55 PM GMT+8 , Processed in 0.059456 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top