CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Senarai 10 tempat makan tersohor di sekitar Kuala Lumpur

8-1-2015 12:56 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 9978| Komen: 3

Description: Ladylista ingin berkongsi dengan pembaca beberapa tempat makan disekitar Kuala Lumpur yang boleh dikatakan TOP dan menjadi kunjungan ramai.


Ladylista - Kuala Lumpur merupakan ibu kota Malaysia yang sedang pesat membangun dan pastinya dipenuhi dengan pelbagai bangsa dan budaya. Oleh kerana itu lah tumbuhnya banyak restoran seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Di sini Ladylista ingin berkongsi dengan pembaca beberapa tempat makan disekitar Kuala Lumpur yang boleh dikatakan TOP dan menjadi kunjungan ramai.


Jom kita lihat senarai berikut.... zasssssss :-

#10
NZ Restaurant Curry House, Wangsa Maju
Lokasi : Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

#9
Restoran Nelayan, Taman Titiwangsa
Lokasi : Taman Tasik Titiwangsa Kuala Lumpur

#8
Warung Dusun Gearbox, Bangi
Lokasi : Persiaran Jaya Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi

#7
Restoran Rosdet Tomyam
Lokasi : 156, Jalan Abdul Rahman Idris, 50300 Kuala Lumpur

#6
Mali's Corner
Lokasi : Platinum Walk, Danau Kota, 53300 Kuala Lumpur

#5
Satay Willy, Kajang
Lokasi : Ramal Junction Food Court, Kajang, Selangor

#4
Restoran Alissara (Thai Cuisine), Puchong
Lokasi : Jalan Indah 3/2, Taman Puchong Indah, 47100 Puchong Batu Dua Belas, Selangor

#3
Murni Discovery, Bukit Jalil
Lokasi : 41, Jalan 16/155C, 57000 Bukit Jalil, Kuala Lumpur

#2
Naili's Place, Sentul
Lokasi : 116C, Kg. Chempedak (Jalan Taman Dato' Senu), 51000 Sentul, Kuala Lumpur

#1
Restoran Al-Azmi Seafood Garden, Sentul
Lokasi : Jalan 1/48a, Bandar Baru Sentul, 51000 Sentul, Kuala Lumpur


Senarai restoran diatas adalah atas pilihan Ladylista sendiri dan bukanlah berdasarkan carta restoran populor. Jadi kepada pembaca yang belum pernah berkunjung ke sini, mungkin boleh mencuba bila ada kelapangan. Sesekali bertukar selera apa salahnya kan.

Stay tunes bersama Ladylista, kerana lebih banyak lagi senarai restoran TOP disekitar kawasan anda akan Ladylista kongsikan nanti. Akhir kata, Makan Untuk Hidup Bukan Hidup Untuk Makan.hehe



Sumber gambar : Google



13

Bagus
12

Marah
7

Terkejut
10

Sedih
11

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (60 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote kukukatablog 4-4-2016 06:51 PM
last time  g kampung baru ada kedai nama Suraya kalo x silap,
aku lalu time maghrib kedai tu penuh sangat2 sampai ada yang tengah tunggu meja,
so sapa tau apa special sangat kedai tuh?
slalu klo ak g kg baru singgah Sukhumvit jer....
Quote nanieygene 14-1-2015 09:30 PM
yg no 1 dan 2 u x sedap pun..yg no 2 plg teruk.. tak sedap dan mhl gedabak..harap tempat je cantik
Quote wnwa05 9-1-2015 01:30 PM
malis selalu penuh!

Lihat semua komen(3)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:57 AM GMT+8 , Processed in 0.170265 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top