CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Tips Cantik MUKA Lihat artikel

Artis sebelum mengenakan 'make-up' (25 gambar)

8-1-2015 12:03 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 12604| Komen: 24

Description: Kebanyakkan artis nampak cantik kerana sentuhan makeup artis dan juga alat kosmetik yang ribuan ringgit. Hakikatnya mereka sama sahaja dengan rakyat jelata.
Kebanyakkan artis nampak cantik kerana sentuhan makeup artis dan juga alat kosmetik yang ribuan ringgit. Hakikatnya mereka sama sahaja dengan rakyat jelata. Ladylista tampilkan selebriti dari tangga tertinggi seperti Kim Kardashian sehingga ke Pamela Anderson yang memilih untuk tampil tidak bermakeup 'bare face' di khalayak ramai.



Kim kardashian

Fergie.

Pamela Anderson.

Jennifer Lopez.

Kirsten Dunst.

Cameron Diaz

Nicole Richie.

Kirsten Stewart

Khloe Kardashian

Jessica Biel

AnnaLynne McCord

Nicole Scherzinger

Jessica Simpson

Olivia Wilde

Kate Hudson

Katherine Heigl

Adele

Alicia Silverstone

Jennifer Garner

Penelope Cruz

Goldie Hawn

Britney Spears

Madonna

Kate Moss

Katty Perry







Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote krustykrab 7-7-2015 03:30 PM
mak aihhhh...mcm mak lampir semua lol
Quote seri_mawr 26-5-2015 05:32 PM
katty perry cantik tanpa makeup...
madonna la nmpk scary tade makeup...
Quote red_cattleya 8-5-2015 10:36 PM
kim npk mcm pakistani..
Quote purpledotcom 17-4-2015 03:28 AM
Katy perry lawo
Quote helmeita 12-3-2015 11:15 AM
ada juga jerawat n parut kat muka... huhuhuuuuuuu
Quote ajunara 3-3-2015 04:21 PM
tua giler muka britney
Quote girly.. 12-2-2015 12:00 PM
vee_zara: tak sangka muka kim kardaishan lagi cantik kalau tak mekap
btl tuh. dah mcm pelakon Bollywood plak :)
Quote intriQue 22-1-2015 04:37 PM
diorang pun mcm rakyat biasa jugak rupanya….
Quote gadispemalu 21-1-2015 01:59 PM
Nicole Scherzinger cntik
Quote vee_zara 20-1-2015 08:36 PM
tak sangka muka kim kardaishan lagi cantik kalau tak mekap
Quote ratna 19-1-2015 02:09 PM
katy pery lps mekap dah mcm anak patung...
Quote budak_gemuk91 16-1-2015 05:37 PM
ada yg cantik gak...buruk lebih byk dr cantik...
Quote zizadin 16-1-2015 11:27 AM
kenapa muka madonna gitu..kena gemuk sikit baru cantik..
Quote anees~nuhara 15-1-2015 04:40 PM
suke tgk katy perry ngn adele...xde make up pon cntik
Quote intriQue 14-1-2015 11:58 AM
semua nampak mcm regular jane doe bila tanpa make up
Quote jay_07 13-1-2015 05:46 PM
ahahahahha macam Loki tu tak tahan...
Quote rokarina 13-1-2015 10:34 AM
rina tengok kalau retis malaysia tokti sorang je kalau x make up lg cantik.. kulit dia flawless gile tau
Quote Kejora927 12-1-2015 07:46 PM
wow..besar perbezaannya..the power of make up!
Quote zizadin 12-1-2015 01:54 PM
natural face lagi baik..takde habiskan duit beli mekap
Quote sephia_rez 9-1-2015 02:51 PM
katy perry tak mekap dah macam Loki aka tom hiddleston

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:02 PM GMT+8 , Processed in 0.051226 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top