CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Shooter's Grill, tempat makan wajib bawa pistol

8-1-2015 10:46 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 5492| Komen: 20

Description: Shooter's Grill : Restoran Yang Mewajibkan Pelayan Membawa Pistol (11 Gambar) Bang Bang Restoran Hooters ialah restoran yang terkenal dengan pelayan yang seksi berdada besar. Keseksian ini m ...
Shooter's Grill : Restoran Yang Mewajibkan Pelayan Membawa Pistol (11 Gambar)


Bang Bang

Restoran Hooters ialah restoran yang terkenal dengan pelayan yang seksi berdada besar. Keseksian ini membuatkannya terkenal di seluruh dunia. Di Rifle Colorado ada restoran Shooter's Grill yang mempunyai gimik unik dimana kesemua pelayannya wajib memakai pistol. Restoran ini turut menggalakkan pelanggan membawa senjata mereka sendiri ketika bersantap. Pemilik restoran merasakan ada pasaran untuk restoran yang membenarkan pelanggan untuk membawa senjata seperti yang tertera di dalam perlembagaan Amerika Syarikat. Only in Muricah! Tidak terkejut apabila pemilik mengatakan sejak restoran ini dibuka mereka tidak pernah disamun!







Sumber DeathandTaxes
dari:blogserius.blogspot.com

15

Bagus
6

Marah
2

Terkejut
3

Sedih
11

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ais_kosong 24-12-2014 07:02 AM
sapa nak ko dik nun..
semua bawa pestol
Quote copy_paste 24-12-2014 07:25 AM
sape nak bunuh diri samun la kedai ni,dapat x seberapa pun.
Quote amon_79 24-12-2014 03:20 PM
mengurangkan ganguan seksual di tempat kerja juga....
Quote cmf_Kimmy 24-12-2014 03:22 PM
perompak pun takut nak masuk....
Quote Jannatul_Aisya 24-12-2014 07:37 PM
hahahha byk sgt sgt perompak yg boleh satu same lain
Quote kambeng_masam 25-12-2014 02:52 AM
bawak 'pestol' berdaging je boley? holstered dengan kulit manusia.
Quote jejaka00 25-12-2014 11:25 AM
haha xpena kena samun, confirm la perompak takot nak masuk
Quote mattzzx 25-12-2014 06:36 PM
Takut juga......sy bawak pistol air saje...
Quote bellaa 25-12-2014 10:23 PM
mattzzx posted on 25-12-2014 06:36 PM
Takut juga......sy bawak pistol air saje...

aloo.. comei nye adik nihh.

pheww peww bunyik pistol air
Quote epis 26-12-2014 10:11 AM
memang ala2 cerita koboi la suasana...
Quote anno_miss 27-12-2014 05:01 PM
kalau bawak anak2 tak pi la kat restoran ni..huhu
Quote olaoli 27-12-2014 06:42 PM
Gilo ah. Tgh makan tertembak bontot sendiri how meh??
Quote maplesue 27-12-2014 08:14 PM
Sape yang nak menyamun kedai ni memang cari nahas.
Quote anees~nuhara 29-12-2014 09:45 AM
smbil mkn smbil tembak2..pistol btol ke tu?
Quote Artemesiaa 29-12-2014 07:11 PM
Gigih memasing tayang pestol cam nayang gaget
Quote DayangKirana 30-12-2014 01:57 PM
pelik2 omputih nih.. bad exposure to the kids..
Quote pineapplepie 7-1-2015 10:09 AM
hahahaha restaurant ni mesti takkan kena rompak. nanti semua org tembak dia
Quote bawangputih05 11-1-2015 04:00 PM
gila nk samun! satu kedai ade pistol kot.. but anyway, very good marketing strategy..

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 10:08 AM GMT+8 , Processed in 0.106357 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top