CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan ARTIS Lihat artikel

Beza Wajah 2NE1 Park Bom Dulu & Sekarang

5-1-2015 11:42 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 25017| Komen: 48

Description: Pendek kata, seperti sukar nak cari orang korea dengan muka yang asli. Pasti ada sahaja bahagian yang diubah dengan menggunakan teknologi ini. Paling terasa kalau kita lihat artis korea, semua muka bo ...
Pembedahan plastik Korea Selatan kini berada di tempat pertama untuk pasaran dunia. Rata-rata ramai yang sanggup turun ke Korea Selatan untuk mendapatkan khidmat terbaik operasi pembedahan plastik.Malah, doktor dari Amerika Syarikat sanggup datang ke Korea Selatan bagi mempelajari kecanggihan teknologi yang digunakan.


Bukan itu sahaja, hadiah paling kerap dan bermakna diberi kepada para pelajar yang menghabiskan sekolah menengah ialah pembedahan plastik. Bagi industri hiburan di sana pula, sebelum sesetengah debut untuk menjadi penyanyi atau pelakon, mereka yang tidak hadir dengan pakej yang cantik diharuskan melakukan pembedahan plastik.

Hal ini diharuskan dalam setiap agensi pengurusan bakat di Korea. Pendek kata, seperti sukar nak cari orang korea dengan muka yang asli. Pasti ada sahaja bahagian yang diubah dengan menggunakan teknologi ini. Paling terasa kalau kita lihat artis korea, semua muka boleh dikata sepesen.

Salah seorang artis Kpop yang menarik minat dan sering berubah wajah, tidak lain tidak bukan 2NE1 Park Bom.Rasanya ramai yang tahu Park Bom sendiri mengaku pernah melakukan pembedahan plastik menukar wajahnya sebelum ini malah setiap tahun ada sahaja perubahan pada wajahnya. 


Gambar Park Bom Dulu






Gambar Park Bom Sekarang – 2014














Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 31-12-2014 07:33 PM
Kat korea, celebrity or not mmg xheran dgn plastic surgery. Mungkin they all yakin lepas bt plastic surgery. Actly at the age of 14, 15 gegadis dh start pk nk jmpa doctor tuk bedah itu ini. Extreme sgt okay
Quote lil_sparky 31-12-2014 08:00 PM
mcm barbie doll..comey
Quote crazecousa 31-12-2014 10:11 PM
sedap ke lagu die? ke harapkan muka je
Quote Malikmalika 1-1-2015 08:59 AM
crazecousa replied at 31-12-2014 10:11 PM
sedap ke lagu die? ke harapkan muka je

dia berkumpulan bukan solo . boleh tahan la suara dia .
Quote Zielathefatlady 1-1-2015 10:31 AM
Cuma ada issue dadah tahun niee .. BOMMIE LOVEEE
Quote Mary_jane 1-1-2015 12:30 PM
crazecousa replied at 31-12-2014 10:11 PM
sedap ke lagu die? ke harapkan muka je

Tp dlm program Roomate kt channel oneHD i scary je tgk Bom. Bengkak mukanya Tp sometimes tu comel gk


Quote jarikuku 1-1-2015 05:18 PM
kadang2 tengok muka si bom ni bengkak, kadang2 nmpk comel..
Quote tomatome 1-1-2015 10:44 PM
minah ni mesti dah ketagih
Quote nurul_akmar 2-1-2015 12:37 PM
mesti addict wat plastic surgery ni
Quote cik_luna 2-1-2015 01:12 PM
suara dia memang power
tapi muka scary!
pelik dah rupanya
Quote redliner 2-1-2015 03:40 PM
confident level dia kurang bab penampilan muka...
dulu2 masa mula perform ramai kata muka dia buruk,
so start situ la dia repair dan terus repair tp tetap jgk ade yg kutuk..sian dia..
tgk dlm roommate tu baik/comel je dia..tp sayang nak dekat2 habis dia dah keluar sbb kes pil terlarang dia tu..
Quote haneco 3-1-2015 11:58 AM
tapi kali ketawa atau senyum agak nampak fake..
Quote Robab 3-1-2015 08:33 PM
memang nampak pelik. tak natural dah.
kat area aku ni fake boobs pon dah makin berlambak.
susah dah nak carik yang natural.
scary pulak.
Quote masnona 4-1-2015 04:11 PM
Tembam pipi nya dlm roomate
Quote WandaMi 5-1-2015 09:32 AM
Netizen korea panggil dia plastic surgery monster. Hmm
Quote faraRosales 5-1-2015 12:01 PM
ksian dy , pedulik la apa org kata sey ..

hmm .. 2ne1 sora hebat2 kecuali dara .. bom ni salah dorg lead singer la .. cantek apa before surgery .. nk cantek g mekap jek la ...

Dgr2 dia mmg sudah addict , thn ni looking fwd apa lg dy nk buat .. huhu ...
Quote faraRosales 5-1-2015 12:02 PM
sdg membayangkan dia tak mekap cmne la muke dia ..

pasal kes dadah tu ssapa boleh cita ? aku tak amek tau plak pasal tu .. huhu
Quote anno_miss 5-1-2015 01:35 PM
Oke2 je theyollss biar bedah,plastik,takde nmpk extreme mcm retis malaysia
Quote Lorra2411 6-1-2015 11:00 AM
rasanya muka dia before lagi lawa. dia repair tang hidung. tu dah boleh nampak bezanya.

Lihat semua komen(48)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:19 PM GMT+8 , Processed in 0.079098 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top