CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Hiburan ARTIS Lihat artikel

Diva AA Pengacara Baru Melodi?

2-1-2015 09:15 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 23907| Komen: 163

Description: Azwan Ali Bakal Pengacara Baru Melodi? Ramai sudah sedia maklum yang kontrak pasangan pengacara Sherry Alhadad Zulin Aziz untuk mengendalikan rancangan hiburan Melodi tidak diterus ...


Azwan Ali Bakal Pengacara Baru Melodi?








Ramai sudah sedia maklum yang kontrak pasangan pengacara Sherry Alhadad & Zulin Aziz untuk mengendalikan rancangan hiburan Melodi tidak diteruskan untuk tahun 2015 dan berita ini disambut baik oleh para peminat yang mahukan pembaharuan pada program itu.

Produksi Melodi bagaimanapun mengekalkan Awal Ashaari sebagai pengacara utama program hiburan popular dan kini ianya menjadi tanda tanya siapakah bakal gandingan baru untuk Melodi atau ianya akan dikendalikan seorang diri oleh Awal Ashaari.

Seperti dilaporkan OHBULAN!, Azwan Hj. Ali menerusi akaun Instagram beliau baru baru ini ada memuatnaik satu gambar beserta status memberikan gambaran yang beliau akan mengendalikan satu projek besar di TV3 bermula pada 14 Januari 2015.

Ramai mula beranggapan yang Azwan Ali bakal menduduki kerusi pengacara Melodi bersama Awal Ashaari untuk tahun 2015 kelak & pastinya telatah selebriti sensasi itu bakal lebih meriahkan program Melodi. Siapa setuju Azwan Ali kendalikan Melodi?


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 31-12-2014 04:14 PM
Kalau dia bergandingan dgn awal... Mmg awal nmpk kecik je mcm semut dgn dia.. Awal sila berundur... X layak mengacara sebelah ahkak azwana
Quote dauswq 31-12-2014 04:16 PM
kerlasttt

aruslah wig & kipas feveret dibawa smbl menjolok gosip katenye
Quote de_ikea 31-12-2014 04:17 PM
Wow. Adakah 2015 milik kak azwana???
Quote Syd 31-12-2014 04:17 PM
yeahhh

pom pom pom
Quote mahalnya 31-12-2014 04:20 PM
paling sesuai
Quote beta_carotene 31-12-2014 04:21 PM
yeahhhhh haruss rating meletop boom boom boom

meols akan jadi penonton setia melodi

Y BOTHER ?????
Quote espri6006 31-12-2014 04:21 PM
YEAH.....sokong...nanti suasana melodi panas....
Quote Syd 31-12-2014 04:21 PM
dauswq replied at 31-12-2014 04:16 PM
kerlasttt

aruslah wig & kipas feveret dibawa smbl menjolok gosip katenye

love diva AA

muahs
Quote sepitsiput 31-12-2014 04:24 PM
azwan tak pernah jd pengacara melodi kan? dia pernah menerbitkan melodi, tp kerusi pengacara dia bagi kt kak ogy.. kalau ya, maknanya ini first time azwan ali jd pengacara melodi chuols!

sembah ratu le cepat2 awal oi!
Quote fcl29 31-12-2014 04:25 PM
syabas!! all da best diva AA... cuma jgn meleret aje lah...
Quote sepitsiput 31-12-2014 04:25 PM
Edited by sepitsiput at 31-12-2014 04:37 PM



kt situ heshe tulis 14 Jan = hari ahad

mcm konfem je
tukar statement...meols slh tgk kalender

14 jan = rabu ... xkan le melodi shoot hari rabu...mestilah live on hari ahad...

program apa yg hari rabu?
Quote mokcikKSKB 31-12-2014 04:26 PM
Haha...habislah retis semua nyorok takuit kat diva azwana
Quote Syd 31-12-2014 04:28 PM
sepitsiput replied at 31-12-2014 04:24 PM
azwan tak pernah jd pengacara melodi kan? dia pernah menerbitkan melodi, tp kerusi pengacara dia bag ...

baek laaa





Quote stania83 31-12-2014 04:28 PM
yezzz kalau diva AA mmg aku tengok melodi..heshee adoyaiii so funnay
Quote DayangKirana 31-12-2014 04:29 PM
yeahh..semoga bintang malap melodi kembali bersinar..

me vote diva AA..
Quote cruisekeanu 31-12-2014 04:33 PM
kalau betul dia seorang je le
dia ok sebenarnya
awal tu tolonglah berhenti
nanti program tu cacat lak dengan adanya awal
Quote Syd 31-12-2014 04:34 PM
adakah makcik syawal lina bt Fitri akan sentap?
Quote fatehana 31-12-2014 04:34 PM
wahhh bgsnya baby AA jd pengacara

makanya Awal silalah bersara awal seblom Diva masuk set
Quote epis 31-12-2014 04:34 PM
sepitsiput replied at 31-12-2014 04:25 PM
kt situ heshe tulis 14 Jan = hari ahad

mcm konfem je

14 jan bukan hari rabu ke kakak sepit?

Lihat semua komen(163)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:44 AM GMT+8 , Processed in 0.170059 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top