CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:

LUAHAN CINTA~Haruskah Ku Terus kan?

8-12-2014 12:31 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 5870| Komen: 64

Description: Pertama sekali, aku umur 31 dan merupakan janda anak satu. Selepas bercerai aku minta dipindahkan tempat kerja. Bermula kenal dgn satu lelaki ni sama company.

(gambar Hiasan)
Hi uolls,
Pertama sekali, aku umur 31 dan merupakan janda anak satu. Selepas bercerai aku minta dipindahkan tempat kerja. Bermula kenal dgn satu lelaki ni sama company cuma lain branch. Mula-mula kenal aku pn x sangka umur dia baru 22 dan dia pun tak sangka aku da 31 .Aku ni kecik je so dia ingt aku baru 25.

Mula-mula aku biasa je tp lama2 ter'feeling' pula. Dia pn sama. Problemnya sampai satu masa aku rasa mcm tak layak pula nk bercinta dgn dia.  Yela jarak 9 thn n aku pl jans ank 1. Satu ari aku decide tak nak teruskn. Aku jmp dia ckp aku x nk da teruskn. 

(Gambar Hiasan: Cinta Mematangkan kami)

Mula dia tekejut tp dia kata x pela dia respect keputusan aku lg pn dia siapa keje pun level bwh. Lps tu aku ingt aku blh la lupakn dia tp aku silap besar. Aku pula gile meroyan x blh lupa dia. Sejak aku ckp x nk teruskn, dia terus blocked whatsap,call,sms aku. Teserempak pn dia buat x kenal je. Aku menyesal gile ni. Macamana cara terbaik aku nk tackle dia blk? Huhuhu

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tanak-balik 3-12-2014 01:05 PM
da bape lama korg berkawan??
Quote bellaa 3-12-2014 01:09 PM
sebelum bercakap, pikir dulu.

terlajak perahu boleh diundur, terlajar kata anda gila meroyan.
Quote Munnalicious 3-12-2014 01:11 PM
uOLLS KEKONON FEFELING XLAYAK LA HAPE LA HA SKANG KAN DAH PUTIH MATA.

Aiyak... capslock pule. Tak pelah eh~
Quote Munnalicious 3-12-2014 01:16 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 01:13 PM
Tula iolls nyesal ni... da la rmh iolls dkt je penat i pandang bumbung rmh dia

G beli kek coklat n bunga n tglkan ats meja dia dgn ucapan ku masih mencintaimu sedalam dalam hatiku. Eceyhhh~
Quote prettyuglybabe 3-12-2014 01:29 PM
dah ko yang buat keputusan gitu, move on je la..
tak usah merendahkan martabat kaum wanita (pinjam ayat rohani abang jamil)
doa banyak-banyak semoga tuhan hantarkan jodoh yang lain
tak usah pandang belakang dah
Quote bellaa 3-12-2014 01:36 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 01:29 PM
Punyala nk tgk dia aku siap gi bayar bil elektrik kt tpt dia padahal blh je pn nk byr kt ofis aku..  ...

bomoh? x perlu la kot.

after cerai, xde kenal jantan lain ke?
x payah nak terhegeh2 sangat kat dia.

moved on & make new friends.
even kat dalam cari nih. berlambak jantan suka janda hot mcm ko.
Quote hanie_z 3-12-2014 01:40 PM
me rasa tt ni meroyan sebab u dah lama single kot,
so, bila ada someone yg take gud care of u wt u rasa u in love..
tp, keputusan u dah buat, so move on la..
that guy pun dah move on. u should forget him..
gudluck tt, maybe he is not for u..
Quote fifie_olin 3-12-2014 01:47 PM
dah la tu x yah laa nk blk kt dia
ko sendri yg nk putus ...jgn terhegeh2 lg..
ko tu pmpn jg maruah skit...lg satu igt ko ade anak...
spt biase move onnn
Quote fifie_olin 3-12-2014 01:49 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 11:16 AM
Aku pn x sangka la dia terus ignore aku.. mak nyesal ni!!

dia pon bkn nk serius dgn ko kot...
kalo btl2 nk jd kan ko wife...dia akan usaha jg hubungan korg..
ntah2 ko syok sundrik kot
Quote oreovanilla 3-12-2014 01:52 PM
If u love somebody let them go..for if they return they'll always be yours..If they dont, they never were..


sabar je la byk2..huhu..ape bole buat..sndri yg mntak..klau ade jdoh, insyaAllah ade..
Quote vespa_oren 3-12-2014 01:57 PM
Ko sunyi jer tu, meh kenal dgn aku ...
Quote bellaa 3-12-2014 01:59 PM
fifie_olin posted on 3-12-2014 01:49 PM
dia pon bkn nk serius dgn ko kot...
kalo btl2 nk jd kan ko wife...dia akan usaha jg hubungan korg ...

aloo...  x baek kate tt syok sendiri.
Quote Shahreen74 3-12-2014 01:59 PM
move on je la tt... ni semua ada hikmahnyer... ketentuan Allah... ada la tu.... Allah tahu mana yg baik & buruknyer...
Quote Shahreen74 3-12-2014 01:59 PM
move on je la tt... ni semua ada hikmahnyer... ketentuan Allah... ada la tu.... Allah tahu mana yg baik & buruknyer...
Quote vespa_oren 3-12-2014 02:02 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 02:00 PM
Nk fb bole? Hahaha

Fb xleh ...
Quote rawahah 3-12-2014 02:02 PM
dia pun mmg sepanjang masa berdoa supaya ko move on kot.. kih3
Quote prettyuglybabe 3-12-2014 02:16 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 01:33 PM
Tula uolls aku cuba move on tp x bejaya... aku pn lps dia reply jgn cari dia aku x de da sms ke ca ...

senjatanya dengan doa.. minta pada tuhan
Diakan maha mendengar..
tabahkan hati ye..


Quote fifie_olin 3-12-2014 02:16 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 11:59 AM
Aku pn mula tepikir mcm tu jg x serius sgt kot dia ni.. tp lps akk dia pm kt fb tny y aku buat mcm ...

kalo ye pon nape terus reject ko...block ko segala...
sekurg2 bg la ko peluang ke...
dia tau ke ko jans ank 1

Quote Munnalicious 3-12-2014 02:27 PM
liza8209 posted on 3-12-2014 01:19 PM
Aku ada jg pujuk2 dia tp dia reply "jgn cari sy lg awk terusknla hidup yg awk da pilih"

Eleh... Merajuk kamben puleee... Mahu tp mengada. Kalau gitu xpalah. Uolls move on n cari jela yg lain.

Lihat semua komen(64)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 08:30 AM GMT+8 , Processed in 0.090340 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top