CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Wanita & Lelaki (old) Lihat artikel

Wanita Sila Jangan Dedah Gambar Di Media Sosial

6-11-2014 12:46 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 29371| Komen: 32

Description: Nak Tanya Kepada Kaum Wanita Di Cari Forum Ini, Kamu Semua Ada Facebook Tak Atau Akaun Sosial Media Yang Lain? Kalau Tak Ada Bagus Sangat Tu. Tapi Rakan-Rakan Yang Lain Mesti Adakan? Dan Mesti Dorang ...
Wanita sila jangan dedah gambar di media sosial

Gambar hiasan


Nak tanya kepada kaum wanita di Cari forum ini, kamu semua ada facebook tak atau akaun sosial media yang lain? Kalau tak ada bagus sangat tu. Tapi rakan-rakan yang lain mesti adakan? Dan mesti dorang kongsi macam info dan gambar. Nak tahu tak apa kan jadi pada info dan gambar-gambar yang dimuatnaik di laman sosial media? Ini lah jadinya.



2

Bagus
6

Marah
3

Terkejut
7

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fizroy 3-11-2014 01:19 PM
erm....ada betulnye
Quote ais_kosong 3-11-2014 01:31 PM
mamat ni betul2 sengal kan
Quote mattzzx 3-11-2014 01:37 PM
Ramai ke yang dedah gambar?
Quote intriQue 3-11-2014 01:37 PM
Gambar2 saya cuma dpt bawah 20likes sahaja. Harap maklum

Quote suhaila75 3-11-2014 01:53 PM
OIC.....THANK YOU
Quote kanan_kiri 3-11-2014 02:24 PM
berfikir sejenak..
Quote cef_gango 3-11-2014 03:18 PM
fizroy posted on 3-11-2014 01:19 PM
erm....ada betulnye

Salah satu contoh artis tempatan kita macam kes Neelofa dulu sebelum bertundung, kan semua komen sangap2. sah-sah lah jadikan gambar sebagai bahan
Quote salimrock 4-11-2014 09:50 AM
intriQue posted on 3-11-2014 01:37 PM
Gambar2 saya cuma dpt bawah 20likes sahaja. Harap maklum

adakah dgn mendapat 20 likes kebawah anda jamin tiada lelaki jadikan gambar anda sebagai pemuas nafsu..........
Quote intriQue 4-11-2014 10:59 AM
salimrock posted on 4-11-2014 09:50 AM
adakah dgn mendapat 20 likes kebawah anda jamin tiada lelaki jadikan gambar anda sebagai pemuas na ...

Gambar makanan n pemandangan pun nak dijadikan bahan kah?
Quote eileen80 4-11-2014 11:33 AM
intriQue posted on 4-11-2014 10:59 AM
Gambar makanan n pemandangan pun nak dijadikan bahan kah?

btk jgk kan..
Quote GadisShizuka 4-11-2014 04:41 PM
uikk. kalau upload gamba yang tak seksi pun menaikkan nafsu ke?
Quote arira_arora 5-11-2014 02:03 PM
pic dpt byk like.. tp pic kucen & makanan.. .
Quote hana930505 5-11-2014 11:36 PM
arira_arora posted on 5-11-2014 02:03 PM
pic dpt byk like.. tp pic kucen & makanan.. .

pendedahan seorang kawan lelaki saya... dia kata... orang perempuan mandi wajib sebulan sekali je, itupun kalau datang haidh (perempuan yg xkawen lagi la)... tapi lelaki mandi wajib sehari berkali-kali.... tak semestinya tengok perempuan seksi je baru nak terangsang... dengar suara pun dah cukup...
Quote arira_arora 6-11-2014 09:43 AM
hana930505 posted on 5-11-2014 11:36 PM
pendedahan seorang kawan lelaki saya... dia kata... orang perempuan mandi wajib sebulan sekali je, ...

ape kaitan ngn posting i..
Quote hana930505 6-11-2014 01:06 PM
arira_arora posted on 6-11-2014 09:43 AM
ape kaitan ngn posting i..

hahaha...ampunn...ampun... nak reply thread ni sebenarnya.. tetapi ter-reply posting you..huhu...ampunn
Quote Jerambut 9-11-2014 03:59 PM
arira_arora posted on 6-11-2014 09:43 AM
ape kaitan ngn posting i..

Reply you yg ni macam match dgn avatar pulak. Hahaha
Quote Jerambut 9-11-2014 04:01 PM
Terutama orang upload gambar dia dlm  bentuk siries. Ni posing kat sini, ni dengan kawan, ni dengan kambing, dll.
Boleh je sindiket nak guna buat modal menipu cari jodoh.
Kalau prospect mangsa, mintak gambar lagi ada je siries gambar kawan tu.
So jadi macam real je..
Lepas tu create citer sedih ke, apa ke....start pancing duit...
Quote arira_arora 10-11-2014 01:10 PM
hana930505 posted on 6-11-2014 01:06 PM
hahaha...ampunn...ampun... nak reply thread ni sebenarnya.. tetapi ter-reply posting you..huhu...a ...

hahaha... tkper3...
Quote arira_arora 10-11-2014 01:12 PM
Jerambut posted on 9-11-2014 03:59 PM
Reply you yg ni macam match dgn avatar pulak. Hahaha

hahahahahaha...

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 08:13 PM GMT+8 , Processed in 0.217075 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top