Register Login
CARI Infonet Return home

sarah82's space https://b.cari.com.my/?2400789 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


MsOren 17-12-2021 03:44 AM
Hoiii Sarah gems, bila nak masuk? Takkan tak kurus2 lagi? lol kohkohkohhh
MsOren 5-12-2021 01:23 AM
Wahaiii acikk sarahh82 bila ko nak masokkk si gemm oiiii kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 06:52 PM
Burunggg: Oh sarahh oh sarahhh mengapa engkoo gemokkkkk
Sarah82  : Oh burongg oh burongggg macamm manaaaa aku tak         
                 gemokkkk, aaakuuu makannn banyakkkk
Orenn.     : lol kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 06:47 PM
Padannn muka ko kan bangsattttt!
MsOren 21-11-2021 06:46 PM
Sarahhhh82 gemokkk oh sarahhh gemokkkk, di mana engko gemokkkk? lol kohkohkohhh
MsOren 21-11-2021 06:40 PM
Lama ko berkabongggg sarah gemokk oiiii, bila ko nak keluarr dr persembunyian? Takkan taknak berforumm dah lol meriahh sangatttt sebelumm ni kheenn mcm gangsterrr lol kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 06:22 PM
Gemokkk gedempolllll is awesome! Tak giteww sarah82 gemokkk? lol kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 12:06 AM
Masih sibuk sentalll celahhh kangkanggg ko yg hitamm berkarattt tu dgn cream pemutihhh beli kat lazada ke? lol kohkohkohh booo boooo booooo
MsOren 21-11-2021 12:01 AM
Takkkan dah taknakk masokk forum si gemokkk sarah82 oiiiii, ke ko busy kat gym n spa? lol kohkohkohhhh
MsOren 20-11-2021 11:59 PM
Hello Sarah82 gemokkk, dengarr kata ko troma, masa ko kaco org ko tak troma pulakkk khennn lol kohkohkohhh
MsOren 20-11-2021 11:49 PM
Hello si gemokk gedempolllll sarah82, mana ko menghilanggg, nape lama tak masuk forumm? Bukan gemokk itu awesome ke? lol kohkohkoh
rainbowrainz 30-4-2021 03:28 PM
sarah82: Gif kan? Sat lagi iols dm chouls.
Tenkiu
rainbowrainz 30-4-2021 11:50 AM
Sarah ajar iols macammana nak masukkan pic gerak gerak..iols try byk kli x dpt..tenkiu
Miza88 6-4-2021 05:17 PM
Salam sarah....mcm mana ya cara saya nak chat dgn awk..... Ada hal sedikit saya nak tanya..tq
kilometrico 26-12-2020 06:05 PM
sarah82: Cuba tanya..lagi 1..kenapa x beli.. Kalau beli.. Boleh jadi aset utk sewakan.
Baru nak menabung
Tuh ingat nak sewa jek dulu
Sbb kak saya neh br dlm 2 bln takleh bangun
Tak tau la saket apa
Memula cakap saket belakang, bwk g dokter sumer ok,,
Slalu ngamok2 dlm rmh smpai dokter bg ubat penenang dr spital tg rambutan
Ingatan pon jap ingat jap lupa
Bwk g berubat kg, kate kena buatan org
Ntah ler..
Skang dah terlantar lak takleh bangun
Sumer kena org uruskan
kilometrico 26-12-2020 05:56 PM
sarah82: Wasalam.. Cuba cari kat mudah atau tanya farmasi.. Biasa ada katil hospital disewa farmasi yg buat
Oo tak terpikir lak nak tanya farmasi ♀
Sbb ada tuh kalo luar lembah klang dia jual jek
Tq sarah
kilometrico 26-12-2020 02:51 PM
Salam sarah
Saya nak mntak tolong sket
Ada tak tempat yg boleh sewa katil hospital
Di kawasan ulu kinta perak.
Ada kontek 2 org neh tp dieorg cuma sewakan di
Kawasan lembah klang jek

Kalo sarah ada cadangan tolong bgtau yer
Lady39 12-8-2020 09:33 AM
Assalamualaikum Sarah. Akak nak chat ngan Sarah boleh tak?. Mcm mana cara yek. Nak tau info pasal syed2 ni
NurAlia14 1-8-2020 09:43 PM
Salam kak sarah nak tanya kt bukit kayu hitam sekarang ni coklat murah2 tak?
chocochocochoo 16-3-2020 09:13 AM
sarah82: Cari seller malaysia buat masa skrg...paling asas wajib ada beras.
Ok, thank you so much for the tips Kak Sarah.
12Next

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 08:17 AM GMT+8 , Processed in 0.063523 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top