Register Login
CARI Infonet Return home

sarah82's space https://b.cari.com.my/?2400789 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 240

  • No prmissions to view

    No doings found

  • No data or no permission to view

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


MsOren 17-12-2021 03:44 AM
Hoiii Sarah gems, bila nak masuk? Takkan tak kurus2 lagi? lol kohkohkohhh
MsOren 5-12-2021 01:23 AM
Wahaiii acikk sarahh82 bila ko nak masokkk si gemm oiiii kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 06:52 PM
Burunggg: Oh sarahh oh sarahhh mengapa engkoo gemokkkkk
Sarah82  : Oh burongg oh burongggg macamm manaaaa aku tak         
                 gemokkkk, aaakuuu makannn banyakkkk
Orenn.     : lol kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 06:47 PM
Padannn muka ko kan bangsattttt!
MsOren 21-11-2021 06:46 PM
Sarahhhh82 gemokkk oh sarahhh gemokkkk, di mana engko gemokkkk? lol kohkohkohhh
MsOren 21-11-2021 06:40 PM
Lama ko berkabongggg sarah gemokk oiiii, bila ko nak keluarr dr persembunyian? Takkan taknak berforumm dah lol meriahh sangatttt sebelumm ni kheenn mcm gangsterrr lol kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 06:22 PM
Gemokkk gedempolllll is awesome! Tak giteww sarah82 gemokkk? lol kohkohkohhhh
MsOren 21-11-2021 12:06 AM
Masih sibuk sentalll celahhh kangkanggg ko yg hitamm berkarattt tu dgn cream pemutihhh beli kat lazada ke? lol kohkohkohh booo boooo booooo
MsOren 21-11-2021 12:01 AM
Takkkan dah taknakk masokk forum si gemokkk sarah82 oiiiii, ke ko busy kat gym n spa? lol kohkohkohhhh
MsOren 20-11-2021 11:59 PM
Hello Sarah82 gemokkk, dengarr kata ko troma, masa ko kaco org ko tak troma pulakkk khennn lol kohkohkohhh
MsOren 20-11-2021 11:49 PM
Hello si gemokk gedempolllll sarah82, mana ko menghilanggg, nape lama tak masuk forumm? Bukan gemokk itu awesome ke? lol kohkohkoh
rainbowrainz 30-4-2021 03:28 PM
sarah82: Gif kan? Sat lagi iols dm chouls.
Tenkiu
rainbowrainz 30-4-2021 11:50 AM
Sarah ajar iols macammana nak masukkan pic gerak gerak..iols try byk kli x dpt..tenkiu
Miza88 6-4-2021 05:17 PM
Salam sarah....mcm mana ya cara saya nak chat dgn awk..... Ada hal sedikit saya nak tanya..tq
kilometrico 26-12-2020 06:05 PM
sarah82 : Cuba tanya..lagi 1..kenapa x beli.. Kalau beli.. Boleh jadi aset utk sewakan. Baru nak menabung Tuh ingat nak sewa jek dulu Sbb kak saya neh br dlm 2 bln takleh bangun Tak tau la saket apa Memula cakap saket belakang, bwk g dokter sumer ok,, Slalu ngamok2 dlm rmh smpai dokter bg ubat penenang dr spital tg rambutan Ingatan pon jap ingat jap lupa Bwk g berubat kg, kate kena buatan org Ntah ler.. Skang dah terlantar lak takleh bangun Sumer kena org uruskan ...
kilometrico 26-12-2020 05:56 PM
sarah82: Wasalam.. Cuba cari kat mudah atau tanya farmasi.. Biasa ada katil hospital disewa farmasi yg buat
Oo tak terpikir lak nak tanya farmasi ♀
Sbb ada tuh kalo luar lembah klang dia jual jek
Tq sarah
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 10:21 PM GMT+8 , Processed in 0.168348 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top