Register Login
CARI Infonet Return home

anggunsri's space https://b.cari.com.my/?1918520 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Doings

hi u allll. lama nye x masuk kat sini.....
24-2-2015 01:00 PM Reply|
goood morning rakan2 semua.
18-4-2013 11:46 AM Reply|
feel lost...rasn mcm nak gi belajar...tentnag salon lak
5-4-2013 02:33 PM Reply|
  morning... morning... pagi yang cukup indah...hahaha gara2 spray wangian banyak sangat....
  • tiewa: morning...   (4-3 11:03)
  • anggunsri: morning~~ too (4-3 11:20)
3-4-2013 09:43 AM Reply|
  morning... morning... pagi yang cukup indah...hahaha gara2 spray wangian banyak sangat....
3-4-2013 09:43 AM Reply|
huhuh semalam sakit orang perempuan...tu yang stress...
29-3-2013 04:24 PM Reply|
help me..help me...anyone can help me  
28-3-2013 10:58 AM Reply|
hari yang cukup tenang di pagi khamis...
  • tiewa: hari yg tenang jgn disangka tiada ribut..   (3-21 16:13)
  • anggunsri: aah eh...nanti tiba2 hujan lak petang nie kan...hopefully not la yer (3-21 16:25)
21-3-2013 11:06 AM Reply|
  hate this person. ingat senang ke?? tahu nak cepat je...tapi details x da... ingat leh main lompat lompat kena dowload dulu la ...urg
  • QziraH: hahahaha.....   sbo2... (3-20 01:27)
  • viscose: sabar uols sabar   (3-20 22:38)
19-3-2013 12:55 PM Reply|
how you feel today friends??
  • viscose: biasa2 jer  menjalankan rutin harian   (3-20 22:39)
19-3-2013 11:49 AM Reply|
hallow friend... salam jumaat n selamat pagi jumaat semula...apa agenda anda ari nie??
  • tiewa: slmt tengahari hehe.. agenda ari ni dok kat opis jah..jaga opis..   (3-15 12:37)
  • anggunsri: hahaha mee too..jaga office lapar nie. orang semua dah keluar gi meeting..gi site... (3-15 12:49)
  • tiewa: jom lunch.baru nk mkn ni..   (3-15 12:51)
  • anggunsri: fuhyoi! sya pun jap lagi...huh tunggu jam dindong jam 1 hahahah.. makan apa la nie yer (3-15 12:51)
  • tiewa: hahaha..hari ni me rehat awl tp baru nk mkn jgk.. mkn nasik beli kat kafe je..   (3-15 12:54)
  • anggunsri: hahah...saya makan yang bawa bekal dari umah..today x da selera sngt rsea mcm nak demam so makan telor mata (kuning cair) ngan ikan bilis ngan cili padi n bawang..haha dah makan pun tdi.. (3-15 13:13)
  • anggunsri: la ni time tuk bersantai smabil layan sehangat asmara kat computer huhu ...to you sis ....selamat menjamu selera!!! (3-15 13:14)
  • QziraH: lmbat reply...hihihih smlm....duk hostl sharian...mlm bru...g cls taekwndo.. (3-16 16:58)
15-3-2013 10:22 AM Reply|
  morning rakan2 here... what are u doing right now??    boring2 eh
  • viscose: dah petang baru nak reply nie... hehe...!!! (3-13 15:54)
  • anggunsri: hahaa...biasalah dah petang.. cukup membosankan.. (3-13 15:56)
  • viscose: kat tempat keja lagik ker    waktu2 gini mata layu ya hamat khennn... (3-13 15:58)
  • anggunsri: aah ngantuk giler!! baru lepas mengunyah biskut pun still ngantuk..emm sabar je la ...lagi 1 jam tunggu balik (3-13 16:01)
  • viscose: bertabahlah uols...hehe!   (3-13 16:03)
  • anggunsri: hahahha.. (3-13 16:42)
  • QziraH: yeahhhh mngantukkkk (3-13 17:10)
13-3-2013 10:00 AM Reply|
pertama kali masuk page nie.. cari .com.my huhu rupanya ramai gak eh yang reply kat forum..     emm syukur2 leh la hilangkan mood yang bosan2 kat opis nie..
  • viscose: salam kenalan. cari forum nie lama dah. anyway, dapat tahu dari mana yer   (3-12 14:28)
  • anggunsri: wasalam...huhu salam perkenalan jua...emm cari dalam google..gara2 cari tentang apa entah..tiba2 kuar link forum nie...n try try daftar...dapat lak hehehe (3-12 15:17)
  • viscose: ermmm byk info boleh dapat kat forum nie... kawan pun makin lama makin ramai   (3-13 00:42)
  • QziraH: yeahhhh..... (3-12 19:35)
  • anggunsri: oooh..iyer ke? aah first time ni..la ni msih mencari2 mcm ner nak buat singnature..huhu and add frend hahahha..budak baru belajar katakan (3-13 09:46)
12-3-2013 12:12 PM Reply|

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 08:19 AM GMT+8 , Processed in 0.139414 second(s), 14 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top