Register Login
CARI Infonet Return home

per706's space https://b.cari.com.my/?1828377 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


miftahuljamilah 31-1-2020 03:17 PM
per706: Awak sya reply komen latest dekat awk pjg2 tu sbb sya nk tuju dkat darkharis tu tau..ikotkan nk tlong jwab je yg dia bash awak tu...tpi cam nyebok lak ...
hehe slm tq per706 saya pun just bls ikut apa gerak hati nk tulis.. kdg org ni semua bnda nk suap .. kita letih bagi.. dan bagi.. je dr awal thread
miftahuljamilah 14-1-2020 02:18 PM
per706: Thats what im thinking..da x bley pkai, di campak ke tepi..hidup ats ehsan org...si HR yg nmpak rpat amat dlu pon krik krik aje..mcam x pernah kamcing ...
kesian dia nak survive cari duit tapi cara tu pelik sgt.. jual puisi pulak ayat misteri
miftahuljamilah 14-1-2020 11:38 AM
sayangnya dia dah sakit mungkin akibat sihir tapi dia dah join fmil dia tak boleh lari.. cuma dah jadi puppet yg takde nilai lagi dlm industri so dia kn usaha la cari duit sendiri.. fmil tak bantu dia
miftahuljamilah 14-1-2020 09:32 AM
slm per706  B mmg kn dah target tu SOP diorg nk bg dia raih simpati jual puisinya.. FM diblkg dia tapi sy x blh komen dlm forum

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 08:44 AM GMT+8 , Processed in 0.064027 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top