Register Login
CARI Infonet Return home

per706's space https://b.cari.com.my/?1828377 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 13

  • points: 2616
  • Credits: 2616
  • Popularity: 1970
  • EXP: 16
  • Cpoint: --
  • Warrior Level: --
  • CCash: --
  • Friends: 1
  • Threads: 2
  • Blogs: 7
  • Albums: 1
  • Shares: --

    No Albums yet

    No feeds yet

Raya ohhh Raya... 2020-05-30
#knock!knock! - whose there?? #covid19 :) - hellll no!!! # lek aa,inikan raya.... :D Assalamulaikum semua! Buat apa tu...amacam ray ...
(90) Views|(0) Comments
UEL (FINALE) 2020-05-05
Ok, last part.. Apa yg dapat aku simpul snggulkan ttg isu ni... U can critic, but dont condemn. Yes u can point out if anything wrong in som ...
(129) Views|(0) Comments
UEL (PART 4) 2020-04-30
Sebok lak sehari dua ni dgn keje skolah anak2...so mcam yg aku janjikan..aaaa jommm! Pendapat aku Tentang case Pak Aq.. Mcam aku pernh tekan ...
(147) Views|(2) Comments
UEL (PART 3) 2020-04-27
Lets sambung.. Memuliakan/Menyantuni Isteri Pda pandngan aku (maaf kalau ada yg terlepas pndang) UEL ustaz yg pling kerap tekankan pentingn ...
(122) Views|(0) Comments
UEL (Part 2) 2020-04-26
Ok Sambung.... Peribadi n sikap UEL ni sepanjang yg aku follow dia n berdsarkan pengamatan aku yg x seberapa... Bersangka Baik UEL ni j ...
(131) Views|(0) Comments
UEL (Part 1) 2020-04-26
Salam Ramadhan 2020 buat semua..harap sihat2 belaka..di doakan juga semoga kita lebih dpat menghayati Ramadhan semasa tempoh PKP ni..this is the bless ...
(145) Views|(0) Comments

View more

You need to log in before you can Login | Register


miftahuljamilah 31-1-2020 03:17 PM
per706: Awak sya reply komen latest dekat awk pjg2 tu sbb sya nk tuju dkat darkharis tu tau..ikotkan nk tlong jwab je yg dia bash awak tu...tpi cam nyebok lak ...
hehe slm tq per706 saya pun just bls ikut apa gerak hati nk tulis.. kdg org ni semua bnda nk suap .. kita letih bagi.. dan bagi.. je dr awal thread
miftahuljamilah 14-1-2020 02:18 PM
per706: Thats what im thinking..da x bley pkai, di campak ke tepi..hidup ats ehsan org...si HR yg nmpak rpat amat dlu pon krik krik aje..mcam x pernah kamcing ...
kesian dia nak survive cari duit tapi cara tu pelik sgt.. jual puisi pulak ayat misteri
miftahuljamilah 14-1-2020 11:38 AM
sayangnya dia dah sakit mungkin akibat sihir tapi dia dah join fmil dia tak boleh lari.. cuma dah jadi puppet yg takde nilai lagi dlm industri so dia kn usaha la cari duit sendiri.. fmil tak bantu dia
miftahuljamilah 14-1-2020 09:32 AM
slm per706  B mmg kn dah target tu SOP diorg nk bg dia raih simpati jual puisinya.. FM diblkg dia tapi sy x blh komen dlm forum
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.159964 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top