Register Login
CARI Infonet Return home

chicozinn's space https://b.cari.com.my/?1725343 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 11

    No Albums yet

  • bila buat kerja bersungguh tapi tak dihargai, haa amik ko aku da malas nak beria kerja daaa..  Reply

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


Cable 26-1-2020 12:27 AM
chicozinn: Cer ko gi kat benang epito apebenda tah..kat bahagian belia sana..pastu ko rajin2 jawab kuiz nnti dpat banyak kutip points..momod sana pemurah points. ...
thanks
capiloton 29-8-2019 05:27 PM
chicozinn: Salam capi,

Nak tanya yg pasal forex tu cmne ye?saya slalu dgar kawan2 join forex tapi dia bayar certain amount kat orang n orang tu yg akan buatkan  ...
w'salam. i dah sent PM. nanti check yer. kat sini semua orang boleh baca, hihi
capiloton 29-8-2019 05:26 PM
chicozinn: Salam capi,

Nak tanya yg pasal forex tu cmne ye?saya slalu dgar kawan2 join forex tapi dia bayar certain amount kat orang n orang tu yg akan buatkan  ...
check PM yer. i dah sent. kat wall ni semua orang boleh baca, hihi
beeeee 2-5-2018 03:21 PM
hyee chico hihik thanks add even i tak tau apa function nye benda ni  
Write to Wall
Visitors

No visitors yet

Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.055024 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top