Register Login
CariDotMy Return home

buluhbetung's space https://b.cari.com.my/?1715604 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


EveRepublic 6-6-2015 01:51 PM
Hi sis..
Saya nak share produk yg bagus. Sy sendiri amalkannya dan puas hati dgn hasilnya... Alhamdulillah... Sis cubalah produk EHPS Puteri Vanilla. InshaAllah pelbagai masalah perempuan boleh selesai dgn produk ni bukan setakat keputihan je... Untuk info lebih lanjut boleh hubungi saya 010-5158541 Izwin atau layari http://be4utifyme.blogspot.com.
buluhbetung 30-6-2014 01:02 PM
hai nomiko..u komen kt situ dapt tk?u bermint ke?tak berp berkesan dekt i..i tkde nom dia cuma pm aje
nomiko 25-6-2014 12:31 PM
hye u..u penah beli bra magic tu kat sni?ok tak?n mane nak dapat n beli ye??ade no phne agen tu tak?huhu
nsya 12-11-2012 09:03 PM
Salam,
Promosi telekung
refer link: http://mforum2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=667607&extra=

t.kasih
be4utifyme 27-9-2012 02:00 AM
Hi...
Just to share with u, saya ada menjual vitamins utk oral consumption (organic) n jabs and also a good skincare range. Kindly visit my blog be4utifyme.blogspot.com for more info on benefits, usage and  pricing. I can also be contacted using sms/whatsapp/viber @ +6010-5158541. Harga yang affordable, trust me!
Catch u there!
Thank you.

Sincerely,
Lovely Greetings from Be4Utify Me
Wien

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.023039 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top