Register Login
CARI Infonet Return home

clarizsa's space https://b.cari.com.my/?1657460 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


sicvitaest 14-7-2020 10:22 PM
Hai Clarizsa, thank you so much for putting yr comments on MPs insulting Tun M in parliament yesterday. I checked it on youtube. To me Tun M did well for org tua. Those MPs Mmg biadab tapi Tun M chill je.. ckp pasal politics ni x perlu layan komen2 yg biadap kat forum. Time will tell. I yg baru join forum ni pun shocked when i read the comments. Dlm forum ni 90% biadab. Instead of komen baik2 semua pilih utk mencaci maki. I pun x faham. M sure diorang baca komen you sedikit sebanyak boleh berfikir, kalau tak sekarang lambat laun akan sedar juga, insyaAllah
rossa_queen 19-4-2014 10:02 PM
clarizsa: salam... mmg i mimpi camtu... sejak mimpi2 tu penyakit insomnia i kembali, takut nk tido sbb x sggup nk merasa kesejukan, kesepian , kegelapan, kesedi ...
W'lam.  Tq sbb reply. Ekceli masa i baca yr posting masa tu i rasa mcm percaya dgn mimpi u tu. Tak tau knp. Lepas najib announce yg pesawat ended kat lautan hindi terus i teringat kat u. Mungkin u diberi kelebihan utk 'merasa'. Mungkin juga ada roh penumpang kat situ yg cuba beritau keadaan sebenar. Wallahualam.

Tapi kesian kat u sampai mengalami insomnia. Harapnya cepat2 pesawat ditemui. U pun jaga kesihatan ok.
rossa_queen 19-4-2014 09:24 PM
Salam clarizsa. Tetiba saya tergerak hendak semak blk thread psl mh370 di bod misteri sbb saya teringat ada terbaca satu komen forummer yg membygkan pesawat sudah berada di dlm lautan yg plg dalam, gelap dan sunyi. It was yr comments indeed. Clarisza mungkin diberi anugerah utk 'merasa'. Bgmn sekarang? Clarisza masih mengalami mimpi berkaitan pesawat tu tak?

Terima kasih.
noonabella 24-3-2014 01:14 PM
Hi, boleh tak invite saya untuk baca tentang fynn jamal tu? hehe.

Thanks.

xoxo.
ajib7883 20-3-2014 05:32 PM
Hai clarizsa..

saya orang baru.. macam mana caranya nak baca threads pasal passport kokping tu? boleh tak invite saya.. :)

sorry kalau mengganggu..

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 02:51 AM GMT+8 , Processed in 0.034110 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top