Register Login
CARI Infonet Return home

setankuning's space https://b.cari.com.my/?1628978 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


setankuning 15-3-2013 01:39 AM
Kalo pegi sendiri mmg murah tp info dpt maybe less. Kalo ikut agent biasa diorg akan citer ngan details sampai rasa mcm by the time tour tu ended ko tau sume pasal sejarah korea ni. Sbb dmz tu kalo nak amek gambo pun ada few tmpt x leh amek gambo, so kalo ko jenis suka pasal mende2 sejarah n nerd better pegi. Ada org yg lebih suka pemandangan n tmpt2 happening huha huha akan rasa dmz ni boring.
Pro kalo pegi sendiri tu masa ikut suka hati n tak tekejar2. Cuba ko cek kalo pegi sendiri tu mana tempat yg boleh cover, compare ngan pakej tour half day. Trip aku haritu dmz ni antara the best memory after secret garden changdeukgung palace. Even bayo mahal, mmg worth it.

Anyway, kalo opt utk g sendiri nnt sharing2 la experience ye...
mautau 14-3-2013 08:26 PM
wuwuwuwu mekasehh...!!tapi bak kata fadzssha, leh jalan sendiri tak payah amik package lengkap..macam dia amik yang pakej won8700.pegi dmz seniri. sebab iols cek tenet semua pakej lengkap won30k ke atas dah bersamaan rm100++ dah tu. iols ni bajet ciput hehehe

btw,kalo uols tau pasal tour bajet ni..imform ye..mekaseh:)

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-3-2023 01:35 AM GMT+8 , Processed in 0.029216 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top