Register Login
CARI Infonet Return home

Adiya's space https://b.cari.com.my/?1615299 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 72

    No Albums yet

  • the same jutsu won't work on me twice   Reply

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


tutorial2 9-3-2016 12:10 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
tutorial2 9-3-2016 12:05 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
utamaku 4-3-2014 07:00 PM
Salam.
En adiya saya xboleh pm. ni no saya 011-21518171
utamaku 4-3-2014 12:07 PM
Salam.

en adiya, sy perlukan bantuan. Boleh tak scan dari jauh. Saya pn tak tau apa da jadi ngan saya. Berserabut sangat da ni. Saya cuba pm tapi tak dapat. Baru register :(.
lolin 19-4-2013 04:36 PM
Assalam sdr Adiya, sy newbie.. terbaca thread siva_nes1... sy x pasti mcmna nk terangkan...tapi saya nak minta pendapat sdr Adiya..boleh ke, sdr Adiya scan pada siri saya..sbb terasa x sedap badan..kdg2, mimpi yg bkn2, kepala selalu sakit, sakit tulang kipas belah kanan, betis kanan terasa panas... ke, kena buat secara official? ada apa2 byaran mungkin?
terima kasih
mnSK 8-4-2013 12:08 PM
Adiya: siva_nest1
ok...aku usha dulu..
mnSK 8-4-2013 11:39 AM
Adiya: mana thread dia? rasa aku org sama...aku kenal nama bini n mak dia tu...
takde thread lg...siberlayar..silap2
Dahsyat!! 22-3-2013 05:13 PM
Adiya: jangan follow rapat² yer...
:))
mnSK 21-3-2013 11:25 PM
Adiya: suruh cari org lain le...aku dah pencen....huuuuuuuu
hahahahaahaaaa.... yg dh pencen la byk pengalaman... nk suruh yg baru2 byk kena blajo lg....hehheheheee...
mnSK 21-3-2013 11:14 PM
Adiya: idak..yang td tu la Mizz apa ntah...
dia tak online...nnt kalau ada ape2 aku bg tau la.. kot2 nk berubat ke aku leh cdgkan kat ko ke..dia duk putra height..
mnSK 21-3-2013 11:07 PM
Adiya: dah tu dak yang mtk tolong tngkkan tu mcm mn?
yg mana??? yg sorg lg tue ke?? yg tue aku dh msg tp dia tak balas lg...myb mlm dia tak online kot..
mnSK 21-3-2013 11:00 PM
Adiya: line aku la tak elok tu....
tah le...aku try send msg kat org lain pun sama gak tak lepas...tue msg ko kat sini je...
mnSK 21-3-2013 10:50 PM
Adiya: udah...tp yang belakang2 le...depan2 malas aku nyelaknye
depan2 cite kat rumah lama dia...yg blakang2 cite kt kg dia....
aku msg ko kat fb, tp x bleh pulak...line aku sini elok je laju..
mnSK 21-3-2013 10:30 PM
Adiya: check thread
dh baca ke threat tue????
mnSK 24-2-2013 10:49 PM
hahahahhaa....thanks..tora datang lg... bosan x mancing x dpt ikan...hehheheheeeee
mnSK 23-2-2013 10:20 PM
bro..ade mase cite sikit kat threat aku nie pasal gambo botol kome..madSaudagharK da..
mari menguji mata...tora datang lagi...hehehehee
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=702602&fromuid=1913392
Write to Wall

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.059918 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top