Register Login
CARI Infonet Return home

wallflower's space https://b.cari.com.my/?1613530 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 6

  • No prmissions to view

    No prmissions to view

    No feeds yet

2021-12-03 2021-12-03
Kebelakangan ni, iols berikrar utk pakai tudung molek2. By molek, i mean bergosok. Selalu belasah shawl arab sbb boleh terus belit. My logik ialah onc ...
(0) Views|(0) Comments
Nama pon drama 2021-12-03
Selalu drama perempuan mengandung nak bersalin terjerit2 kan. Mcm nak terjatuh bayi kat situ. Pengalaman aku, tak mcm tu pon. Contraction start h ...
(0) Views|(0) Comments
mama perlu ceria 2021-11-29
Aku nak ingatkan diri sendiri utk rajin berdoa kpd anak. Alhamdulillah zara membesar dgn sihat, fasih, dan ceria.
(0) Views|(0) Comments
Tanjung Demong Resort revisited 2021-11-27
1st time dekza dan mama je menginap kat bilik. Cikyah yg belanja bilik. Sbb pkp lama sangat, dekza takut dgn org. Takut yg sampai clingy takleh letak ...
(0) Views|(0) Comments
Bersalin anak tunggal 2021-11-25
Aku ambik masa dlm 30 hari utk betul2 hilang rasa nyeri bersalin tu.Aku bersalin normal dgn jahitan. Sgt2 sakit nak tunduk pon tak boleh. Apatah lagi ...
(0) Views|(0) Comments
Bersiap walaupun ada baby 2021-11-25
Every once in a while, aku tgklah newsfeed yg lalu dekat fb. Ni tentang wanita2 40s yg takmau bergaya lagi. Pergi mall pon x kelek handbag.Walaupun ac ...
(0) Views|(0) Comments

View more

You need to log in before you can Login | Register


No wall records yet

Visitors
Groups

No groups yet

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 10:52 AM GMT+8 , Processed in 0.057970 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top