Register Login
CARI Infonet Return home

bunga_kaseh's space https://b.cari.com.my/?1594129 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: --

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


AdamBillionaire 9-3-2013 07:09 PM
bunga_kaseh : Tp adam...maybe mak janda tu boring ngan hidup dia,.tu cari boya darat tu..hehe...sajer nk wak skt hati kat bekas suami..hehe:) mak janda tu bukan jenis gatal bagi adam... dia pun bukan kategori gila sex. dia jenis suka melayan je.. hanya lelaki buaya darat ada sifat sabar je dpt ngap dia   silap dia berforum buka thread heboh bagai dia tak nak kembali pada suami dia.. mak janda tu lg 2 minggu start cari kerja. sebab dia nk cuti sebulan sebelum cari kerja baru.. ...
AdamBillionaire 9-3-2013 05:36 PM
uit.. adam balas komen u all pasal thread mak janda.. harap keluarga mereka tak tahu lah. lgpun benda dh jadi. sebaiknye mak janda tu berubahlah. dia lawa. comel.. so guna kan kecomelan dia utk suami dia bukan utk buaya darat forumer  
nsya 21-11-2012 12:28 AM
Salam,
promosi telekung
sila view link: http://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=667607&extra=

t.kasih  :)
Denco 17-10-2012 11:10 PM
Sis...u tanya jad 8k ni kat mana?
be4utifyme 27-9-2012 01:04 AM
Hi...
Saya ada menjual vitamins utk oral consumption (organic) n jabs and also a good skincare range. Kindly visit my blog be4utifyme.blogspot.com for more info on benefits, usage and pricing. I can also be contacted using sms/whatsapp/viber @ +6010-5158541.
Catch u there!
Thank you.

Sincerely,
Lovely Greetings from Be4Utify Me
Wien
sophie_paris 28-7-2012 09:06 PM
sangat sesuai sis utk maslaah kulit eczema etc.
Write to Wall
Visitors

No visitors yet

Groups

No groups yet

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.060455 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top