Register Login
CARI Infonet Return home

dark_chocolate's space https://b.cari.com.my/?1138249 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 382

  • just watching 1n2d show on tv..never fail to crack me up..hahaha Reply
  • skrg dah ada twitter,fb,fs,LJ..ni nk tmbh lak ngn myhome cari.hahahahahaha.arap mmg slalu melawat cari je.kalau x, mmg tak masuk la myhome ni Reply
  • td tgk kat cforum cari tshirt competition seme wat design cun2 malas lak nk try design Reply
  • hapa mende ni?cam fb lak Reply

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


aima87 5-4-2010 07:46 PM
wehhh

meh trn besut
yy5711 17-11-2009 11:45 PM
so comel
dark_chocolate 7-11-2009 04:00 PM
yo!
黑木神 7-11-2009 01:55 PM
chocolate ..... yo yo
dark_chocolate 1-11-2009 03:40 PM
erkk..hahaha
anakmal 31-10-2009 10:01 PM
chocolate...senyap saja....!!!!!!
anakmal 29-10-2009 01:51 PM
..........haha.....memang chocolate fan.......
cantik..
dark_chocolate 29-10-2009 01:48 PM
makan cokelat
anakmal 29-10-2009 01:40 PM
chocolate........sudah makan?
davidhong1999 24-10-2009 11:13 PM
dark_chocolate: cess
kau ni...memang tak tahu system...ni ...lah
bila org pijak (english: trace)  maksudnya...sudah bacalah...
davidhong1999 24-10-2009 11:08 PM
dark_chocolate: haha..siap sedey xtahan..btw,dah ada blog kat tmpt len..so malas nk berblog kt sini tp kalau nk merepek meraban nnt bley je wat..ada org nk bace ke?h
tak baca, tapi aku pijak...
davidhong1999 24-10-2009 11:00 PM
tulis blog sikit lah....  
banyak chinese blogs saja.... nak baca malay blog pun tak ada....sedih....
davidhong1999 24-10-2009 10:48 PM
haha....
allow me to translate...
dia tanya, profile photo tu members of wonder girls, betul tak????

aku rasa aku ni boleh charge member for translation.....rezeki baru...  haha..
dark_chocolate 24-10-2009 08:02 PM
sorry..i dont understand?just recognize the word wonder girls.kekeke.but if you ask whether this girl is yoobin wondergirls,yes,it is.
门前树 24-10-2009 03:50 PM
头像是wonder girls的成员吗?
dark_chocolate 24-10-2009 02:52 PM
thnx for the concern..ekekeke
Write to Wall

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 02:22 AM GMT+8 , Processed in 0.158028 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top