Register Login
CariDotMy Return home

nia_salina's space https://b.cari.com.my/?1097818 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 105

    No Albums yet

    No doings found

  • Biofunky lansy
  • Sitehttp://
  • Birth Day
  • GenderFemale

View All personal data

    No feeds yet

No blogs yet

You need to log in before you can Login | Register


melatibiru 13-1-2021 01:34 PM
nia_salina: nini ruspawan . u search kt fb
Terima kasih... But seriously first time I heard this lady.. Ok gonna dig in..
amyfaha 29-11-2020 07:01 PM
Hi nia,nape semua thread nia tak boleh buka ye  
ayobhuda 18-8-2019 11:52 AM
Maaf nak tnya ada treads nia tak bole baca appear no permision n not allowed. Salam perkenalan.
ayobhuda 17-8-2019 10:15 PM
Salam.
miasyifa 13-4-2015 11:24 AM
Assalam nia, hehehe dah tau dah mcamana insert gambar hehehe, thanks anyway...  
miasyifa 13-4-2015 11:00 AM
Assalam nia, hehe boleh tolong macam mana nak insert gambar2

bila kita klik dalam kotak 'please insert image' tu then kita buat apa?
width:    height:
summit cancel

Sorry simple pun tak dapat..
Write to Wall
Visitors
Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:32 PM GMT+8 , Processed in 0.122207 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top