Register Login
CARI Infonet Return home

RedDevils's space https://b.cari.com.my/?1090465 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


HealthcareAgent 29-8-2013 08:05 PM
Cara Kekal Langsing & Kuruskan Badan~
Maqui Lite Coffee~
100% Natural Slimming Product Imported From France~
Price: RM95 only (Free Postage)
PM me for more details~
Acong 20-5-2013 12:09 AM
babey laa ko......! nak lock2 laa....... samdol.......!  
Acong_II 14-5-2013 03:03 PM
bongok ko red.....! dah close thread pun nak delete kredit...!  
Acong_II 8-5-2013 07:41 AM
halo mod.....! kalu aku PA org kena BANHAMMER..... nie forumer sekoq menghasut huru hara 13 MEI macam mana lak? http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=725442&pid=52690191&fromuid=1677880
sayawifenikmie 13-4-2013 06:50 PM
TOLONG DELETE GAMBAR SAYA DARI LINK INI   http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=719468&extra=page%3D1&page=81  ..  PSOT #2004 ..

INI PENCEROBOHAN HAK SAYA .. SAYA TAK PERNAH TAMPAL GAMBAR SAYA DI MANA2 THREAD DI FORUM INI.

SILA INGATKAN FORUMER UTK JAGA ADAB.
the_killer 10-4-2013 04:31 PM
salam..mod..elok tread pilihan raya dibuka satu sahaja..mcm totok tu....takyah buka byk2
gopal 4-3-2013 12:05 PM
salam mod...bole tak topic pasal update ape jadi kat lahad datu tu maintain r.p 1 je...sebab bila makin up kan..makin ramai forumer yg x dapat masuk..sedangkan itu antara source yg bole kami keep updated tentang keadaan di sabah..harap dpr kerjasama mod semua...utk that topic sahaja...thanks
fikrisharif 2-1-2013 12:50 PM
Please kalau dah reda buka balik thread 'melayu bab@' tu...
R2D2 3-10-2012 08:46 AM
merge thread fenomena halo
edee_91 25-9-2012 06:11 PM
"sebab mabuk?? pergghh... yang ni memang tak boleh dimaafkan betul.. mat mabuk tu kene tindakan ape skang ni?"

maaf tanye, ape yang salahnye kat ayat aku di atas ye, sampai kene warning? btw, ayat aku tu kene warning kat thread eksiden ayer keroh. bukannye ape, kene tau gak kenape salah, so that boleh la aku elakkan dari mengulangi kesilapan..  
jack650524 25-9-2011 09:58 PM
想要利用网路达成人生梦想吗?
分享最夯的网路梦想园地
让你掌握人生之钥
开启自已的梦想天地
http://goo.gl/BWjLk
frances95 28-10-2010 02:20 PM
您是否已經厭倦? 努力工作卻讓別人富有!
想辦法省錢!? 不如想辦法賺錢!!
一天工作花2小時~~創業加薪不求人
免费体验(评估和瞭解)http://www.paris95.ws/cr
PS:谢谢您的阅读。如果您不感兴趣,很抱歉打扰您!!请将此文删除,祝版主万事如意。 ^______^

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 09:52 PM GMT+8 , Processed in 0.034500 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top