Register Login
CARI Infonet Return home

watachiwa's space https://b.cari.com.my/?1089292 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

Share Hujung Minggu kedua terakhir Bulan Syawal Tahun 2022
22-5-2022 12:11 PM
Syawal 21, 1443H Ku rasa hari ni aman, InsyaAllah sampai ke ujung hari lah hendaknya. Hari muhasabah diri, setelah Tuhan punya aturan. Aku tercuit hati. Tersedar betapa aku terlalu rapat/baik/teruja/mebi ade adore sket2 kat seseorang. Sehinggalah aku melihat kemarahan dan bagaimana dia mula put a ...
Personal category: sesantai|2 Read blog|0 Comment
Share bersihkan sesawang
30-10-2020 11:27 PM
Aaachooom. berhabuk lama betul nak berblog. kire hidup tak stress dah la kot. hahaha dulu asal stress tulis blog kann. ada masalah selesaikanlah. eceh nampak matang lak tulis mcm tu. kih kih kih. kire kalo aku menjual dalam blog aku ni x salah kan?hahahaha esok sis hapdet jualan la
Personal category: sesantai|66 Read blog|0 Comment
Share dibuli
8-6-2015 10:40 PM
being tortured enuff!!! woi makhluk Tuhan.. aku tahu korang semua jejantan yang bile blk umah semua bini ko sedia kan makan pakai n x perlu nak fikir ape dah.. boleh fikir tak kami yg terpaksa out station ni.. dkt 7 ari dah kot pegi keje blk malam.. yes we are staying at hotel tp kalo dah kul ...
489 Read blog|0 Comment
Share Astagfirullahalazim
15-4-2015 07:30 AM
everything seem wrong today.. - pagi2 x jumpe kad access parking terpaksa gi parking berbayar ( mau kene penalti nih) -getah rambut ilang (smalam br pakai kot) but seems yesterday was a wonderful day, last paper for this semester balik umah gi melantak kat kedai makan..kenyang.. blk umah bsh b ...
505 Read blog|0 Comment Hot 2
Share Alhamdulillah
23-3-2015 08:00 AM
Syukur masih diberi fikiran waras menahan kesabaran dengan ujian yang menimpa kalau boleh tahan dr Julai tahun lepas, kenapa nak melenting sekarang ni? siapa boleh jadi sesabar aku? no only me yang tahan sabar macam ni.. Insya-Allah, pasti ganjaran hebat Allah berikan untuk aku.. Alhamduli ...
Personal category: dugaan|514 Read blog|1 Comment Hot 1

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:44 PM GMT+8 , Processed in 0.041833 second(s), 15 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top