Register Login
CARI Infonet Return home

watachiwa's space https://b.cari.com.my/?1089292 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

dibuli

Viewed 494 times8-6-2015 10:40 PM

being tortured enuff!!!
woi makhluk Tuhan.. aku tahu korang semua jejantan yang bile blk umah semua bini ko sedia kan makan pakai n x perlu nak fikir ape dah.. 
boleh fikir tak kami yg terpaksa out station ni.. dkt 7 ari dah kot pegi keje blk malam.. yes we are staying at hotel tp kalo dah kul nak kul 11 mcm ni x reti2 nak stop discussion x fikir ke org ade gastrik lapar semua ni... nak cari mana kedai yg bukak kat kangar nih malam2.. dah sakit2 kepala ni camne nak drive.. fikir x fikir tak kesusahan org len.
kang darah naik x cukup rest mmg lahabau betul(oke im pissed off) really..


Comments (0 Comment)

facelist

You have to be logged to leave a comment Login | Register


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:39 PM GMT+8 , Processed in 0.037206 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top