Register Login
CARI Infonet Return home

watachiwa's space https://b.cari.com.my/?1089292 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

Hujung Minggu kedua terakhir Bulan Syawal Tahun 2022

Viewed 7 times22-5-2022 12:11 PM |Personal category:sesantai

Syawal 21, 1443H
Ku rasa hari ni aman, InsyaAllah sampai ke ujung hari lah hendaknya.
Hari muhasabah diri, setelah Tuhan punya aturan. Aku tercuit hati. Tersedar betapa aku terlalu rapat/baik/teruja/mebi ade adore sket2 kat seseorang.
Sehinggalah aku melihat kemarahan dan bagaimana dia mula put a gap between us.

Now harap2 semua task hujung minggu tak lagi aku diheret dalam kancah percaturan dia. Susah kan bila mana di opis yang kurang staff perempuan ni.
Ruang lingkup kau terhad nak huhahuha. Setakat ni bertahan tak mohon pindah sebab rasa nak sambung study. dan juga kerana nak menolong dia.
Tuhan cuitkan hati mesti bersebab kan. Ghisau orang kata aku copycat dia lak. x mo lah nauzubillah.

Oke, selain mula addict dengan karya mini series Harlan Coben (The strangers, Stay Close). tangan dah laju cari novel2 pokcik HC tu plak kat shopee. adoilaaa
masuk dalam list favourite author ke nanti ni.

So my conclusions today:
- Mohon transfer
- Simpan niat sambung Master(cost tgi amat)
- saving saving saving

Allother author's recent blogs

Comments (0 Comment)

facelist

You have to be logged to leave a comment Login | Register


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.046941 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top