Register Login
CariDotMy Return home

cinta_ungu's space https://b.cari.com.my/?1067307 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


lady_bonia 9-3-2013 09:03 PM
Thanks for the credits....
AdamBillionaire 9-3-2013 05:14 PM
ok momode... kalau si mak janda betul dh buat report sy buka thread baru and upload salinan report. harap momode tak tutup utk di jadikan pengajaran pada kita semua..tima kasih.. moga forum ni jd medium rapatkan ukhuwah ke arah kebaikan bukan utk rosakkan rumah tangga org   adam tak rapat dengan org politik overdose.. yang lain2 ok je
otakotak 14-1-2013 10:23 AM
Assalammualaikum

hai, o2 tolong kakak promote tudungnya. dia tak ada account cari.

jemputlah tengok ya

http://english2.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=694653&extra=page%3D1
mrsLucky 20-11-2012 06:42 PM
Thanks for the + credit.. <3 cheers
manjaredd 20-11-2012 02:39 PM
mode..malam nanti baru saya boleh update. anyway tq sbb tolong ambil tindakan supaya mereka2 berhenti bertikam kata di thread tu..saya pun tak suka..cuma tak tahu nnak buat cmana.. maaf juga kalau saya pun ada silap laku di situ..anyway..pls advise sbb saya memang baru di forum ni.
bukanomi 23-10-2012 02:16 PM
time kasih bagi kredit.....
hjrayle 16-8-2012 02:21 PM
lum kawin..jgn marah nanti batal puasa
rafflesia76 8-8-2012 02:59 PM
salam...cegu, tima kasih bg tacang
ctsya 23-10-2010 07:03 PM
salam perkenalan.. thanks sudi jd frens..:)
cinta_ungu 18-7-2010 10:53 PM
lorr...abg khamal pi masuk sini wat pe..
bukannye ade mende pun..
Cari Forum nie ade 3 (Malay, English & Chinese)..
masuk le yg malay punye http://www.eforum3.cari.com.my

kat sini saye pun tatau nak watpe..hahaha
solutos 14-7-2010 11:28 PM
hape bende nih cik hungu? semua sun chi jit poh....

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 03:59 AM GMT+8 , Processed in 0.021283 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top