Register Login
CARI Infonet Return home

tuna_sandwic's space https://b.cari.com.my/?1007036 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Blogs

Share If You Come Into My Heart
14-12-2013 04:38 PM
09. Gudae Naemame Duro Omyon (If You Come Into My Heart) romanization by: naesarangkangta (soompi.com/forums) Dagagamyon dwidura ddwiogago, chyodabomyon hanulman barabogo Nae mamul morununji almyonso guronunji, shiganman jakkujakku hollogane Suchyogadut nae gyotul jinagago, dorasoso morunchokharyo ...
Personal category: dear diary|667 Read blog|0 Comment
Share PART 1: Kenali Bedak Asas KRYOLAN Anda
3-8-2013 09:35 AM
Ramai yang beriya-iya nak melaram licin meletupppp macam Rozita Che Wan kan raya raya ni. Haa... tapi main beeeeeliiii je tak pernah nak ambil tahu apa yang dibeli... Lepas tu... tak pakai sebab.... sebabbbb... sebab tak sesuai dengan kulit... betul kan? OK... dengan ini saya d ...
Personal category: KRYOLAN Fanatics|993 Read blog|0 Comment
Share Demam dengan GEMBIRA!!!
20-6-2013 12:16 PM
CC Cream mmg BEST utk ORANG DEMAM !!! Saya nak kongsikan keAJAIBAN CC Cream yg terjadi kepada saya sendiri Alkisah... saya demam... cuaca panas di luar, di Istana Budaya sejuk dgn aircond Tetapi, demi Anuar Zain terpaksa la mempertahankan diri. Air hidung tak berhenti mengalir ...
Personal category: dear diary|905 Read blog|4 Comment Hot 3
Share Yoga + Aerobic
23-4-2013 11:00 AM
Umur dah nak cecah 4 series badan makin boyot, muka makin semput i feel bad about my body i feel tired with my energy berangan nak masuk kelas yoga dan kelas aerobic tapikan... malas tu tak dapat nak elak la malas nak keluar rumah my life is only at home in front of my pc no frens around to g ...
Personal category: dear diary|582 Read blog|0 Comment
Share testing apo ko bondo la nih
12-9-2012 10:47 PM
aku masih tak paham apa kebenda ni dulu aku rajin tuliskat frenster tapi sejak frenster dah ditamatkan, aku dah hilang punca so segala kenangan aku mati kat situ skang ni ada kat cari lak entah mood menaip takde buat masa ni
659 Read blog|0 Comment

This page contain 3 hidden blogs because of privacy settings


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 07:17 AM GMT+8 , Processed in 0.034518 second(s), 15 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top