Register Login
CariDotMy Return home

AceHand's space https://b.cari.com.my/?1005941 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


AceHand 13-6-2022 06:33 PM
Rasanya sebab topik ni kot... Dah tolong aktifkang semula...

https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5043048
aotearoa 2-6-2022 11:54 AM
Hi Ace,  kenapa account saya asyik kena macam ni :Your thread Uhnd12jsxcvsdf was Delete by AceHand. Tak buat pun. Sekarang dah jadi Trouble Maker    . Lama sy tggu utk upgrade level tetiba jadi Trouble maker. Mohon bantuan.
aotearoa 2-6-2022 11:36 AM
hi, my account kena hacked ke?   sbb dah kena blocked banyak hari dh. Saya tak pernah post apa2. Sekarang dh status Trouble maker. macam mana nak retrieve balik ke status lama ya? helpp
cantthinkofany1 15-7-2021 09:06 AM
Hi abam AceHand....boleh tak saya nak dapat ID and password lama....tak dapat jawatan lama pun tak pe....ramai friend saya dalam tu....dah tak ingat nama dah....tolong please
shizu 15-1-2021 09:15 PM
Encik mod, huhuhu.. saya mmg perlu sangat naik ke level 5. Tuan punya badan uses this account untuk baca thread yg hanya level 5 boleh baca. Kesian jugak kat dia. Boleh suggest tak macam mana nak naik level secepat mungkin.
cmf_kunyit 11-11-2020 09:55 PM
Hi abam acehang,nak tanya camne nak dptkan id lama n password
AceHand 26-10-2020 12:02 AM
Hanya Moderator boleh buat...
Anaqish 25-10-2020 10:45 PM
Hi mod. Macam mana nak delete thread ya? Harap boleh bantu saya
cantthinkofany1 28-6-2020 10:35 AM
AceHand.....mcm mane nak bukak balik profile lama......sangat sangat account tu....
cantthinkofany1 28-6-2020 10:34 AM
Hi AceHand,

I use to be an active member but due to work location, I have stopped being active in forum. Is there any possibilities for me to dig up my old account profile. Coz I have so many friend there.
James0789 25-3-2020 03:14 AM
  
AceHand 10-3-2020 05:55 PM
Maaf tapi kita tak buat gitu melaingkang hada alasang kukoh... Lagi pong kita takde masa nak luang kutip CARI semer posting... Boleh cuba edit semula posting sendiri...
Tudunghitam 10-3-2020 03:56 PM
Momod, nak mintak tolong momod mana kalau nak delete semua post post lama? Just nak clear semua post di wall sendiri dan tak mau post apa2 dah lepas ni. Nak komen je
natrahn 3-11-2019 02:22 AM
tq
AceHand 24-11-2018 08:36 PM
Ngapa nak bunuh aku pulak ni…?
nahaskau 12-11-2018 01:05 PM
salam acehand...check in box tuan
AceHand 28-4-2013 11:48 PM
Jika ada lagi iklang laing tu kat situ boleh jadi sebab terlepas pandang saja sebab kita dah sediakang ruang khas untok iklang...

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=274

Teima kaseh kerana memahami dan memberikang kerjasama...
tifa86 28-4-2013 10:19 PM
ok sy da pham..hehe..terima kasih.. :)
tifa86 28-4-2013 09:07 PM
pastu xleh nak PM org..napa ya?
tifa86 28-4-2013 09:06 PM
owh ya ka..maaf la xtau..huhu..kat cni xleh jual barang ek?
12Next

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.031516 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top