CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bluehedgehog

[Tempatan] {harap2jgnkelaut}MAB redesign fesyen pakaian seragam staff dan kru kabinnya

 Close [Copy link]
Post time 11-5-2016 08:51 AM | Show all posts
Vietjet tu mmg betulla itu seragamnya??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2016 08:52 AM | Show all posts
Ai suka uniform MAS sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 08:56 AM | Show all posts
yg ala2 dutch lady tu nampak kelakar sket
apa2 pun, uniform yg smart yg dgn jacket
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:00 AM | Show all posts
aechae replied at 11-5-2016 08:17 AM
Kekalkn la kebaya tu...cuma corak bleh modenkn sket

identity msia bukan kebaya dah
skrang trend jubah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:00 AM | Show all posts
monyet_2015 replied at 11-5-2016 07:38 AM
Bukankah ini akan menambahkan kos mas? nak buat seragam baru bukan sikit belanja..main juta juta..Ma ...

aku setuju..masalah besaq kat Malaysia ni adalah budaya politik mencampuri urusan segala company yg ada kaitan dengan kerajaan Malaysia, semua company ni depa nk letak "orang dalam" so sampai bila bila company  macam MAS dll nak success....MAS satu nama yg besar di mata dunia akhir nye menyembah bumi dek penangan tangan tangan bunian ni..tgk Singapore Airlines terbang tinggi keserata dunia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:10 AM | Show all posts
vietjet air mmg pakai coli je ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:11 AM | Show all posts
jubah meleret...sekali tersangkut terus tersadung tergolek dlm pesawat.

atau jubah seksi. kain jenis melekap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:11 AM | Show all posts
jfq replied at 11-5-2016 08:56 AM
yg ala2 dutch lady tu nampak kelakar sket
apa2 pun, uniform yg smart yg dgn jacket

betul tu, nampak profesional bila dikenakan dgn jaket...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2016 09:13 AM | Show all posts


kalau kena raba jgn salahkan penumpang pulak...sendiri decide nak tayang etek dgn epit
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:17 AM | Show all posts
pasti akan ambilkira pendekatan kesederhanaan oleh kerajaan
malaysia, selain imej negara kita sebagai sebuah negara islam
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:19 AM | Show all posts
vitjet bikini show
siap lagu 'they have bananas' lagi tu


A Vietnamese airline is being fined for featuring in-flight entertainment by a troupe of bikini-clad women. The Civil Aviation Administration of Vietnam fined the airline $20 million Vietnamese dong, or about $960, because the show had not received official approval. Passengers on the Vietjet Air flight from Ho Chi Minh City to the coastal city of Nha Trang, however, didn't seem to mind. Many cheered and took pictures and videos of the dancers, all of whom were vying for the title of Miss Ngoi Sao.

An airline rep explained that the bikini show was to celebrate the airline's first flight to the beach town, saying, "We came up with the idea of getting a number of beauty pageants in bikinis to dance and make passengers happy to improve our customer service.

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:19 AM | Show all posts
aku tgk collection farah khan neh very the datin.sesuai hanya utk satu golongan je.MAS adalah milik rakyat malaysia dan aku setuju dgn forumer lain ...tak perlu tukar uniform dlm beberapa tahun lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:21 AM | Show all posts
dizzek replied at 11-5-2016 09:17 AM
pasti akan ambilkira pendekatan kesederhanaan oleh kerajaan
malaysia, selain imej negara kita sebag ...

sederhana????...imej negara islam????gi google sapa farah khan neh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:22 AM | Show all posts
yang sediada pun masih cukup cantik dan evergreen

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:22 AM | Show all posts

ni uniform vietnam airline

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xy_daen at 11-5-2016 09:29 AM

Patut la CEO resign...dok tambah kos lagi dengan seragam baru la...menu makanan la...kontrak dapat kat kroni2 politician...lepas tu rugi goverment bail out lagi pakai duit gst...ulang sampai mampos...:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2016 09:28 AM | Show all posts
seriously i think MAS and Singapore Airlines cabin crew they hv the best design uniform, ada identiti tersendiri, plus make up pun seriously professional and gorgeous
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:32 AM | Show all posts
aku cadangkan mcm neh ok tak?? konsep alien futuristic

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:32 AM | Show all posts

ni uniform pertama MAS ke?


cantek sgt dah yg ada sekarang ni




Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2016 09:37 AM | Show all posts
Edited by momomikomiki at 11-5-2016 09:39 AM

Farah Khan design ok apa...cantik..
xsabar nak tgk pembaharuan uniform MAS
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.108390 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list