CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: esbok

Dimensi bertemu dimensi (Cerita ringan)

[Copy link]
Post time 5-4-2016 01:03 PM | Show all posts
berdebar tunggu sambungan ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-4-2016 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by olyd88 at 5-4-2016 01:52 PM
esbok replied at 4-4-2016 11:55 PM
@miskay
Hehehe. Struktur bangunan kami bangunan lama. Batu blok. Hehehe.



yup, mmg mcm2 tapi lagi scary benda yang mampu ikut kitorang ke mana2...sy siap terbang, tembus rumah itu ini tapi lembaga ni dok ikut blakang trus, finally ubah strategi masuk nyorok kat tanah(susah nak terangkan cmne) ,hehe....lebih kurang menyamar jadi tanah gitu...hehe...sounds crazy tapi cenggini lah jadik kalau da lama bereksperimen...

so, ader penah lagi blaku yg mcm kena tarik ke suatu tempat tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
I feel u esbok tang x bleh tido tapi badan letih tu
Ya Allah, smpai aku rase mcam Allah dh tarik nikmat tidur
Kite penat sgt nk tido, tapi x bleh tido, otak tu mcam sntiase bkeje + perasaan lain mcam, seolah2 ade entiti lain bersama2 kite, tapi kite x nmpak
Esok pagi nk kne gi keje lagi, Allah haii....sakit sgt rasenye mase tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2016 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan 1 lagi, aku rase kite belajar di tmpat yg same, kedudukan bilik yg ko describe tu, sejibik ngn kolej aku tu, pemandangan dri tingkat 4 also the same

Ko blok biru ehh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2016 07:20 PM | Show all posts
olyd88 replied at 5-4-2016 01:46 PM
yup, mmg mcm2 tapi lagi scary benda yang mampu ikut kitorang ke mana2...sy siap terbang, tembus  ...

Hehe, sebab aku rasa tak banyak ilmu, rumah pulak dekat hutan. Aku akan pastikan diri aku bila nak tidur, terus tidur. Kalau alang-alang tu, bila nak jadi aku akan jegil mata kasi sedar. Untuk berada pada level separa sedar tu memang aku elakkan. Huhu. Sebab aku sendiri selalu doa "Ya Allah jangan lah kau uji aku dengan menampakkan, cukuplah sekadar bunyi bunyian."

Cukup lah aku tahu mereka ada.. Hoho
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2016 07:21 PM | Show all posts
edoraixora replied at 5-4-2016 08:27 PM
Dan 1 lagi, aku rase kite belajar di tmpat yg same, kedudukan bilik yg ko describe tu, sejibik ngn k ...

Seingat aku, bangunan asrama aku tak bercat. Batu blok semata.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2016 03:47 PM | Show all posts
esbok replied at 6-4-2016 07:21 PM
Seingat aku, bangunan asrama aku tak bercat. Batu blok semata.

hehehh....salahlah ye

ingatkan kmm tadi, kalo kmm mmg bangunan die batu blok, tapi besi2 tu ade kaler2

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
esbok replied at 6-4-2016 07:21 PM
Seingat aku, bangunan asrama aku tak bercat. Batu blok semata.

Tt belajo kat lendu ke??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-8-2018 11:55 AM | Show all posts
edoraixora replied at 7-4-2016 03:47 PM
hehehh....salahlah ye

ingatkan kmm tadi, kalo kmm mmg bangunan die batu blok, tapi be ...

walau dah 10 tahun baru nak reply. ye lah. kmm. blok aku dulu panggil b4. Sebab dah berzaman aku assume lantak situ lah kalau sapa terbaca.. pepandai korang lah survive. lol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-8-2018 11:56 AM | Show all posts
barfi replied at 10-4-2016 01:12 AM
Tt belajo kat lendu ke??

tak. ni zaman matrik. hewhewhew
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt....nak citer lagiiiiii
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.063222 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list