CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lorra2411

(MBC-2016) W - Lee Jong Suk, Han Hyo Joo [Review dauswq pg 37]

[Copy link]
Post time 23-7-2016 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-7-2016 04:09 PM
cete2 y aku dok layan byk dah habis..

so far Doctors tak layan n wanted tak layan..

Syik..i can see your voice syik lyn online ke?kt mana?jenuh carik yg ada sub tp x jumpe...

Btw...nk lyn jugakla drama ni wpun x minat hero..jalan cite sangat mengujakan..ingat nk tunggu byk2 epi dulu tp baca review sume excited je tgk..kena lyn secepat mungkin la nmpknye br thrilled...hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2016 11:37 AM | Show all posts
iols dh layan ep2..best best
agak2 knp bapak yeon joo kata kang chul tu monster?
ke sbb watak kang chul dh idup sndiri, bernyawa..dh x perlukan pelukis..
skeri gak uols..
bayangkan lukisan yg kita lukis tetiba idup
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 12:36 PM | Show all posts
melati_kesuma replied at 23-7-2016 09:07 AM
hye...mel datang sini     ...akhirnya sama..kite dh jumpa drama yang dinantikan....

mel dh  ...

finally dpt cari citer yg sama kite suka pas citer oppa alien aritu.. jom lajukan umah ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
naqibnasuha replied at 23-7-2016 12:36 PM
finally dpt cari citer yg sama kite suka pas citer oppa alien aritu.. jom lajukan umah ni

Wah...smgt nas dtg balik ek..aritu dh merudum sbb x kena selera kn..wima pun nk lyn gak ni..nnti leh moyan sesama kt sini..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Br abih tgk epi 1...best2...excited gile nk sambung epi 2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 21-7-2016 02:23 PM
aku dah la tgk curi2 dalam ofis..

excited gila..nak share tak da sapa leh kongsi..

Baca balik tred ni baru pasan syik dh moyan dulu...mmg best uols...sangat mengujakan tgk epi 1 n 2 ni...

Sape2 yg belum layan jemput layan n moyan sesama kt sini..cite ni lain dr yg lain..cite fantasi...

@dauswq dh lyn belum..setakat epi 1 n 2 ni ada harapan drama ni success mcm daus jangka awal2 dulu..hihi..cayalaa...   
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-7-2016 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by melati_kesuma at 23-7-2016 07:26 PM
naqibnasuha replied at 23-7-2016 12:36 PM
finally dpt cari citer yg sama kite suka pas citer oppa alien aritu.. jom lajukan umah ni


jom nas..dh lama x rasa feel mcm ni... ...kena panggil kak ayu and cess ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2016 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg, excited iolss tgok cerita ni. Lain dari yg lain. Lee Jong Suk memang nampak perfect dan sesuai utk jadi watak komik.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2016 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorra2411 replied at 23-7-2016 09:31 PM
Omg, excited iolss tgok cerita ni. Lain dari yg lain. Lee Jong Suk memang nampak perfect dan sesuai  ...

Kan....mmg sesuai sgt dgn muke mcm karakter komik ni... dia ni pandai pilih drama..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 23-7-2016 01:15 PM
Wah...smgt nas dtg balik ek..aritu dh merudum sbb x kena selera kn..wima pun nk lyn gak ni..nnti l ...

Hehe...dh rase give up nk lyn drama korea..ni de smgt balik...jupe citer yg fresh...citer woobin n suzy tu agak sendu..bl mood mai balik bleh lyn drama2 lain pas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dh tgk smpi epi 2

Cerita ni mengingatkan aku pd my loves from the star diselitkn unsur thriller & parallel time warping ala2 signal

Epi 1 ala2 blurred & penonton ourang faham camne le warp in dlm dunia komik, dan dunia komik parallel dgn dunia sebenar... kadang2 wtk yeo joo yg kelam kabut tu agak annoying ttp epi 2 menyebabkan wtk kelam kabut yeo joo sememangnye sesuai dgn kehendak cerita
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg aku faham ialah ketiga2 org ni - yeo joo, kang su, dan ayah yeo joo tak mengerti bagaimana mereka boleh bertemu dan seterusnya mengubah storylines dan settings webtoon dengan kemasukan yeo joo dlm dunia komik..

Tp ayah yeo joo mcm menyimpan secret, dan wtk jahat yg dia bentuk tu kemungkinan leh jd mastermind mcmnn yeo joo telah terperangkap dlm dunia komik... Dr sisi lain, kita faham ayah yeo joo nak bunuh sgt kang su sbb dia akan-akan monster yg boleh tarik seseorg dlm dunia webtoon ttp kang su tak sedar & mengerti.. So, bukan kang su yg mengubah ni,  tidak juga ayah yeo joo...

Agaknye wtk antagonis lakaran ayah yeo joo mgkn jd pengaturcara kmgknn utk melewat-lewatkn kang su dibunuh, seterusnya webtoon abis selesai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu lg aku fikir spt juga signal, willpower kang su ( lee jae han - signal) membawa yeo joo ke dunia komik yg parallel timibg dgn dunia realiti .tp kang su tak sedari, spt juga lee jae han

Satu lg sebab yg aku fikir mgkn diaturcara mastermind wtk jahat lakaran ayah yeo joo utk melewat-lewatnya kang su dibunuh supaya dia dpt seksa kang su smpi puas..klu cerita abis, wtk dia pun tak didedahkn, he remain anonymous dan kang su lak remain hero..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-7-2016 12:35 PM
aku try fokus kt lagu latar belakang..

memang best part2 suspen...

Betul...  Sekilas aku dgr latar belakang muzik instrumental dh remind pd signal sbb dia gambarkn drama ala2 thriller

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:08 AM | Show all posts
ismaha replied at 22-7-2016 11:49 PM
Td ter tgk dekt cenel ohk.....best pulak watak han hyo joo tu.....tetiba excited nk mula tgk dr ep ...

hahaha. samala. suka watak hyo  joo.
nak tanya sikit..kenapa pangil jong suk cina bukit.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 23-7-2016 06:31 PM
Baca balik tred ni baru pasan syik dh moyan dulu...mmg best uols...sangat mengujakan tgk epi 1 n 2 ...

Haha bila crew terlibat tu mmg top notch masing2 tu wat aku excited..

Tp lg happy pd my loves from the star, tak pun pd misaeng/signal yg direct sebaliknya... Sbb aku dpt rase kekurangan dr segi directing setakat ni

@syik_gojet

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2016 11:10 AM | Show all posts
wima replied at 23-7-2016 06:31 PM
Baca balik tred ni baru pasan syik dh moyan dulu...mmg best uols...sangat mengujakan tgk epi 1 n 2 ...

harus la.
aku kalau cete2 ala2 fantasi memang minat.
tambah aku ni suka seni. so terkesima jab tgk komik sebijk mcm muka pelakon.
lawa lak tu artwork.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:14 AM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 24-7-2016 11:21 AM
wima replied at 23-7-2016 10:55 AM
Syik..i can see your voice syik lyn online ke?kt mana?jenuh carik yg ada sub tp x jumpe...

Btw. ...

i can see your voice season 1 n 3 ada kt kshownonline
season 2 tak da online so tgk kt tv9 hari kamis pukul 11.30 mlm

season 3 tgh dok main kt korea skrg.paling latest epi 3
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:17 AM | Show all posts
dauswq replied at 24-7-2016 11:07 AM
Betul...  Sekilas aku dgr latar belakang muzik instrumental dh remind pd signal sbb dia gambarkn d ...

tu la scor music ala2 signal.
guna orchestra.
aku sampai naik meremang masa part suspen
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:20 AM | Show all posts
naqibnasuha replied at 23-7-2016 12:41 AM
Cian kt wtk utama pompuan terus jd second lead ja heroin kacau daun...suke sgt cinematograpy citer ...

hahaha.
tu la nas. watak utama terus jadi 2nd lead. marah gila professor tu tiba2 watak hyo joo muncul.
cinematography memang thorbaik..rasa mcm drama ni satu artwork.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 11:13 PM GMT+8 , Processed in 0.084390 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list