CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lorra2411

(MBC-2016) W - Lee Jong Suk, Han Hyo Joo [Review dauswq pg 37]

[Copy link]
Post time 25-7-2016 08:36 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 25-7-2016 08:33 PM
Han hyo joo baru 28 tahun ikut umur korea 29 thn 1987 ...taw jer aku  cina bukit nie aku agak ...

beza 2 thn jek..takdelah noona-dongsaeng sgt
tak sangka lak han hyo joo ni muda lg

(choii penat dulu mas tulis thesis pnjg2 , infonya tak melekat dlm kepala
cc. @ismaha )
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2016 09:44 PM | Show all posts
Melting la jongsuk ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
mel dh tukar avatar....oh kang chul oppa
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 09:47 AM | Show all posts
amka replied at 25-7-2016 04:29 PM
choi korg ngumpat aku ye...
adik bukit nih mmg kena ngan partner lgik tua ...baru merelip2 k ...

dah rindu kat ko ni...tu pasal ngumpat la ckit2

cinabukit ko ni pun is terrrrrrrr paksa tgk sbb HHJ
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 11:21 AM | Show all posts
dauswq replied at 25-7-2016 08:36 PM
beza 2 thn jek..takdelah noona-dongsaeng sgt
tak sangka lak han hyo joo ni muda lg

g makan kismis bg ingatn kuat
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 11:34 AM | Show all posts
dauswq replied at 25-7-2016 06:55 PM
dekat sini kau rembes sape lak is?
2nd lead lagi? rase-resenye 2nd lead pun yg jd bodyguard kang  ...

ko ni tau2 jemata is ter tarik kat PA kang chul
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-7-2016 11:36 AM | Show all posts
ismaha replied at 26-7-2016 11:34 AM
ko ni tau2 jemata is ter tarik kat PA kang chul

yang tu kah?  
tak worth lah is... mcm tak rival jah dgn kang chul



entah2 watak jahat pun rembes gak kot
sape wtk jahat tu yg masih menjadi kerahsiaan
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 11:37 AM | Show all posts
ismaha replied at 26-7-2016 11:21 AM
g makan kismis bg ingatn kuat

ala, kau pun tak igt kan umur han hyo joo tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2016 11:48 AM | Show all posts
mcm mane tibe2 lukisan tu bleh lukis sendiri...ke mmg kang chul yg ubah jalan citer tu sbb dia xmau mati lg...pembunuh family dia pon xtahu sape yg buat

mase ayah doctor tu stop kejap buat lakaran mase xcident tu....dan lg kang chul ubah jalan citer dgn elak dr langgar lori tu...kirenye mase tu stop sekejap cume kang chul je bleh bergerak kan...lepas tu br dia tau yg ade org rancang hidup dia kan

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 12:09 PM | Show all posts
loveammar replied at 26-7-2016 11:48 AM
mcm mane tibe2 lukisan tu bleh lukis sendiri...ke mmg kang chul yg ubah jalan citer tu sbb dia xmau  ...

mereka berdua (pelukis webtoon & kang chul) tak  sedar pun mereka sbnrnye scr tak langsung
it could be there was a mastermind orchestrated behind the scene
mgkn wtk jahat yg belum didedahkan tu...dan mereka berdua dipermainkannya utk bg kang chul tak mati..
once watak utama mati, cerita habis, rahsia identiti penjahat tu kekal anonymous..


ataupun disebabkan willpower kang chul (scr tak sedar) utk kekal hidup selama-lamanya.
kalau webtoon ditamatkan, dunia dia pun mati sbb dunia lukisan selari dgn dunia realiti

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 12:54 PM | Show all posts
dauswq replied at 26-7-2016 11:36 AM
yang tu kah?  
tak worth lah is... mcm tak rival jah dgn kang chul

tak worth pulak
ok is tggu sapa penjahat lak....kot2 hot boley rembes....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 01:32 PM | Show all posts
Lorra2411 replied at 25-7-2016 04:53 PM
mari-mari memeriahkan benang W ni. cerita yang fresh

kan uolsss
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 01:33 PM | Show all posts
dauswq replied at 25-7-2016 06:13 PM
aura drama ni mengingatkan pd my loves from star
dan aura lee jong suk dr i hear your voice menye ...

iolss tak berapa sgt cter my love from star tuh...bukan benci ke hape cuma tak bapa hyper jaa cam i hear ur voice ..IHYV tahap iolss muyan kronik ok heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 01:35 PM | Show all posts
dauswq replied at 25-7-2016 06:20 PM
jom bakar rumah ni smpi meletup

beza umur mereka ber2 berapa ni? jauh lagi tak bo young?

kalu meletop kita nk bertenggek kt mana uolss jgn lewww

rasa beza 2-3 tahun kot t xder laa beza byk sgt mcm noona BY
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 01:37 PM | Show all posts
ismaha replied at 26-7-2016 09:47 AM
dah rindu kat ko ni...tu pasal ngumpat la ckit2

cinabukit ko ni pun is terrrrrrrr pak ...

hahahahaha kondem byk2 adik cine bukit nih iolss makin sayam kt dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 01:38 PM | Show all posts
loveammar replied at 26-7-2016 11:48 AM
mcm mane tibe2 lukisan tu bleh lukis sendiri...ke mmg kang chul yg ubah jalan citer tu sbb dia xmau  ...

kan...
mcm ada mastermind lain uolsss tuh yg tak saba nk tauuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2016 01:45 PM | Show all posts
amka replied at 26-7-2016 01:37 PM
hahahahaha kondem byk2 adik cine bukit nih iolss makin sayam kt dia

ok apa ko masih setia pd cinabukit yg bertaste noona, so kita tgk leh g jauh dak
ehh avvy ko tu si noona LBY ekk
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 03:06 PM | Show all posts
ismaha replied at 26-7-2016 01:45 PM
ok apa ko masih setia pd cinabukit yg bertaste noona, so kita tgk leh g jauh dak
ehh av ...

hahahhaha sedei kalu tingat kisah cinta tak kesampaian adik bukit sme noona BY..meratip noona BY sne sini ujung2 kawin ngan org lain..sian ko dik..
xpe noona yg nih free sentiasa ye ada standby kt sini

iolss rasa ..ngan noona HHJ yg nih may b heolss belaja dr kesilapan yg lps..behave n seloww down ye dik..so far iolss ske kimia derang berdua setakat 2 episode nih...harap kekal laa momentom nyer ye..klu tak naik graph pon...jgn makin lama makin busan udahhh

aah uolss scene noona BY smpai terbalik skirt sbb nyorok dr adik bukit..ngorok kt blkang magistrate botak kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 04:41 PM | Show all posts
ismaha replied at 26-7-2016 09:47 AM
dah rindu kat ko ni...tu pasal ngumpat la ckit2

cinabukit ko ni pun is terrrrrrrr pak ...

sadisnya stament is.. samalah iols terpaksa tgk pasal hhj jer.. kekeke..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
amka replied at 26-7-2016 03:06 PM
hahahhaha sedei kalu tingat kisah cinta tak kesampaian adik bukit sme noona BY..meratip noona BY s ...

Panjangnya ko bebel
Noona yg dok tggu2 cinabukit tu dah habis pk ke

Move on jela dgn avvy tu ...noona boyung dah bahgia sekrg
boh la avvy cinabukit lak...kata nk support cinabukit.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 11:56 PM GMT+8 , Processed in 0.081438 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list