CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dauswq

[MBC] Lucky Romance - Ryu Jun Yeol , Hwang Jum Eum [Bermula Rabu ini, 25/5]

[Copy link]
Post time 24-5-2016 08:42 AM | Show all posts
dauswq replied at 23-5-2016 02:07 PM
@Syik_Gojet  @naqibnasuha  @ayushuhada04  @wonto @limau
countdown
3 hari jah drama ni nk start ; ...

minggu ni plg bz x sempt lyn drama..minggu depanlah blh lyn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-5-2016 02:09 PM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 24-5-2016 08:16 AM
dramacool cepat ke sub kuar?
kak ayu suka tgk kat dramafire....

dramacool cepat gak keluar sub...

tp selalu tgk kissasian..

kat office je tgk dramacool coz site lain kena block..

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2016 02:18 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 24-5-2016 02:09 PM
dramacool cepat gak keluar sub...

tp selalu tgk kissasian..

oh sama jer dgn dramafire le yer...
kak ayu kdg2 klu dlm lrt tgk juga kat hp...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 10:41 AM | Show all posts
yeah... hari ni keluar...

sok dah leh tgk..!!!!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-5-2016 06:03 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 25-5-2016 10:41 AM
yeah... hari ni keluar...

sok dah leh tgk..!!!!

esok..entah2 6 pagi lagi dh download



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 09:08 AM | Show all posts
@wima dh tgk citer ni?

bolehlah epi 1..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-5-2016 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 09:08 AM
@wima dh tgk citer ni?

bolehlah epi 1..

Blum lg...x sempat nk kejar...

Rindu gile nk lyn kdrama...bile dh masuk bod ni lg rs membuak2 nk tgk...tp lg bertambah2 la plak list...   

Jung eum nmpk tebal plak mekap dia dlm cite ni ek?ke dlm trailer tu je...rambut pendek kn?akak ni obviously repair muka kn?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 09:14 AM | Show all posts
wima replied at 26-5-2016 09:12 AM
Blum lg...x sempat nk kejar...  

Rindu gile nk lyn kdrama...bile dh masuk bod ni lg rs mem ...

aku rase okay kot facial feature dia..nmpk cam sama dgn she was pretty
akak ni dh tone down sket
tak menjerit2 lebih-lebihan

jung hwan dlm ni agak smart gak
genius hacker

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-5-2016 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 09:14 AM
aku rase okay kot facial feature dia..nmpk cam sama dgn she was pretty
akak ni dh tone down sket  ...

Okla tu..

Bingit je dia dlm she was pretty tu..

Wima nk lyn jung hwan dulu la dr byk2 list drama tu..x leh nk move on plak lpas repeat scene2 dia dlm reply td...sbb baca yg dauswq post kt benang reply tu la...   
Terus angau balik...hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 09:23 AM | Show all posts
wima replied at 26-5-2016 09:21 AM
Okla tu..  

Bingit je dia dlm she was pretty tu..

gigih kan writer tu tulis 27 sebab
terus terlintas scene confession dibuat main2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 09:39 AM | Show all posts
BARU TGK EPI 1...HAHA...kelakar gak
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 09:23 AM
gigih kan writer tu tulis 27 sebab
terus terlintas scene confession dibuat main2 tu

Tula...wima suka gile time dia confess tu..tp malangnye...

Xde org request spin off jung hwan ke...hihi

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 26-5-2016 09:45 AM
Tula...wima suka gile time dia confess tu..tp malangnye...  

Xde org request spin off jung hw ...

Dlm drama ni cukup kan? Leh ngubat rindu  

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 09:55 AM
Dlm drama ni cukup kan? Leh ngubat rindu

Aah..ek..blehla...tgk teaser..nmpkla junghwan tu sbb dia tgk je jung eum x berckp...junghwan macho lg x berckp...hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dauswq at 26-5-2016 10:35 AM
wima replied at 26-5-2016 10:04 AM
Aah..ek..blehla...tgk teaser..nmpkla junghwan tu sbb dia tgk je jung eum x berckp...junghwan macho ...


Kau suka dia jd introvert erk?

Ade sket dlm drama ni..

Dia genius hacker, child prodigy gtuh
Idup mcm keseorngan
Kecik2 org dh puji kebijakan dia smpi dia alami paranoid, panick bile rmi org keliling dia..

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 10:07 AM
Kau suka dia jd introvert erk?

Ade sket dlm drama ni..

Yup..junghwan tu ala2 introvert la jugak kan..rsnya dia mcm sesuai introvert..hihi

Tp pun penah tgk dia jd junghwan je setakat ni...maybe watak lain2 pun dia superb kn..mmg looking forward nk tgk sisi dia yg lain...

Jln cite ni ok x daus?x klise?sinopsis x detail kn..ke wima yg ketinggalan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-5-2016 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 26-5-2016 10:18 AM
Yup..junghwan tu ala2 introvert la jugak kan..rsnya dia mcm sesuai introvert..hihi

Tp pun penah ...

Baru epi 1.. Tak leh nk komen lebih2  

Plot dia running slow sket
Maybe permiulaan kot
Motif heroin adalah nk cari jantan yg dia leh one-night-stand supaya dia dpt buang bad luck
Cuma along the way nk jumpe laki tu dipersoalkn sikit kenapa skrg  baru terjumpe jantan lahir thn harimau stlh 2 thn mencari?  

Bile drama adaptasi dr webtoon ni tak leh expect mcm kita tgk drama detailed mcm signal atau reply 1988

So far boleh layanlah

Try dulu tgk  
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 10:34 AM | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 10:29 AM
Baru epi 1.. Tak leh nk komen lebih2   

Plot dia running slow sket

aku bc review td rating mmg tinggi kalah chanel lain about 10.3%..tp dpt byk -ve feedback for acting HJE..sbb acting dia x lari mcm SWP ngn KMHM..aku br nk tgk time lunch nnt..


aku mmg x brp suka HJE tgk sbb nk tgk junghwan je pun
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2016 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 26-5-2016 10:34 AM
aku bc review td rating mmg tinggi kalah chanel lain about 10.3%..tp dpt byk -ve feedback for acti ...

Dah layan nnt kau komen sikit    

Jgn tenung jung hwan lama sgt, nnt tumbuh ketumbit     
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2016 10:42 AM | Show all posts
dauswq replied at 26-5-2016 10:37 AM
Dah layan nnt kau komen sikit   

Jgn tenung jung hwan lama sgt, nnt tumbuh ketumbit     ...

adakah jung hwan dibayangi acting dia cm dlm reply?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214246 Replies : 3820
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 41704 Replies : 41
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 6876 Replies : 8
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28136 Replies : 84
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20402 Replies : 331
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.137749 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list