CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lorra2411

(SBS-2016) Entertainer - Ji Sung, Hyeri, Kang Min Hyuk

[Copy link]
Post time 22-4-2016 09:48 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 22-4-2016 08:56 AM
kak ayu pun sama...hampir terlelap ler nas...
mmg agak boring...dan dh leh agak apa yg berlaku... ...

cara MH ngn hyeri pandang2 mmg nampk mcm kapel..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2016 09:54 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 09:45 AM
btw dlm memory HIB belakon gak jd CEO jahat..sume watak jahat dia nk ek

mmg sesuai je ler dia jadi jahat kan...
byk nau drama dia...watak jahat...
tp rasanya dlm Gaksital jd baik...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 09:56 AM | Show all posts
Edited by ayushuhada04 at 22-4-2016 09:58 AM
idakamaruddin replied at 22-4-2016 09:47 AM
ep 1 dh tnjuk ji sung jatuh ok lg..sbb cite ni nk cite dia naik blk kan...

ji sung gaya dia se ...

yer ida...mmg kesian le kat dia....sbb ramai yg nk dia jatuhkan..
then kawan yg dia jumpa tu pun....ingatkan baik tp sebenarnya
mcm nk balas dendam...adakah JS ni seorang yg berlagak...tu yg
kawan dia mmg marah gila kat dia...
yer...sbb apa yg ada dlm cite ni....watak tu ler..sama lak dgn cite KMHM..
so org akan compare lak..or mcm ingat tgk cite yg sama...

hyeri dgn minhyuk tu mmg tk sesuai le jd adik beradik...
klu watak berat pun rasa dia mcm tk sesuai..sbb dia nmpak
sgt budak2 ler...sesuai je dlm cite Reply1988....

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 09:57 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 09:48 AM
cara MH ngn hyeri pandang2 mmg nampk mcm kapel..

yer ler betul tu ida...MH dan Hyeri jd adik beradik...dh mcm gf bf kan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 09:59 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 22-4-2016 09:56 AM
yer ida...mmg kesian le kat dia....sbb ramai yg nk dia jatuhkan..
then kawan yg dia jumpa tu pun. ...

kan masa kwn dia writer lagu tu suruh JS ckp tu lagu dia..tp JS xnk..pastu kwn lama dia pn ungkit JS dulu penah buat dia mcmtu..menunggu dia mcm apa tp JS x tlg..so org nk balas dendam kt dia lg2 bila dia dh jatuh tu... mgkn nnt next ep ada flash back blk kot...

tp ep 1 mcm sume plot masukkan dh mcm padat sgt..kejap cite org ni..kejap cite org tu.. agak messy sikit laa.... tp xpe la kasi can la...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 10:04 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 09:59 AM
kan masa kwn dia writer lagu tu suruh JS ckp tu lagu dia..tp JS xnk..pastu kwn lama dia pn ungkit  ...

ada satu lg yg kak ayu tk faham..psl accident tu...dan tetiba jer dia masuk penjara....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-4-2016 10:04 AM | Show all posts
tuna_sandwic replied at 22-4-2016 09:43 AM
dah start citer ni

intro nampak cliche

sebab drama kmhm tu sgt besttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 10:09 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 22-4-2016 10:04 AM
ada satu lg yg kak ayu tk faham..psl accident tu...dan tetiba jer dia masuk penjara....

bkn akak je ida pn x paham gak... tp xpe la mgkn next ep diterangkan blk kot (husnudzon)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2016 10:19 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 10:09 AM
bkn akak je ida pn x paham gak... tp xpe la mgkn next ep diterangkan blk kot (husnudzon)

tkde bab kena tangkap...tup2 dh masuk penjara....
adakah sbb accident tu ke?? tp sure ada sbb naper leh accident kan..
pergghhh byk nau yg tersingkap...lum lg dijelaskan...
dah tu..tetiba kuar penjara....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 10:23 AM | Show all posts
ayushuhada04 replied at 22-4-2016 10:19 AM
tkde bab kena tangkap...tup2 dh masuk penjara....
adakah sbb accident tu ke?? tp sure ada sbb nap ...

hahahaha ida perasan gak kak..tp x mo la komen byk2 lg sbb br ep 1 kan... tula pelik ke dia langgar sorang mamat tu yg patah kaki tu smpai pmpn kurus kakak KTM dlm cite gang doc tu dtg nk slow talk ngn laki tu tp org suruhan HIB ckp jgn bg muka kalau nk duit.. pelik kan... cane si JS tau dia lggar sape dlm hujan tu...

xpe kak jgn pening2 kita tgk nnt ep 2 cane plak...

btw ida mmg sedikit low expectation utk cite under SBS skg..xtau la nape....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 10:25 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 10:23 AM
hahahaha ida perasan gak kak..tp x mo la komen byk2 lg sbb br ep 1 kan... tula pelik ke dia langga ...

yes lately ni cite2 SBS mmg slow..
Jackpot kak ayu dh drop ler Ida...tkde mood nk tgk..
tp KBS dh semakin menarik....
MBC lak mmg kita tau..so far cite2 dorang menarik..
dan yg best...TVN pun lagi ler bertambah menarik kan drama2 dorang...


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 11:23 AM | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 09:59 AM
kan masa kwn dia writer lagu tu suruh JS ckp tu lagu dia..tp JS xnk..pastu kwn lama dia pn ungkit  ...

memang betul pun..
epi 1 ni nampak messy
byk yang aku tak berapa nak faham

seolah 1 drama masuk dlm 1 epi..
tapi aku abaikan sebab aku rasa mcm tak berapa penting
y penting mcm mana Ji Sung naik balik..

betul semua komen2 org kat sini.. hyeri and Min Hyuk nampak mcm kapel bukan adik beradik..

nak2 masa part Min Hyuk  teman hyeri kt karoke.. nampak pegang2 tangan mcm kapel..


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 11:59 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 22-4-2016 11:23 AM
memang betul pun..
epi 1 ni nampak messy
byk yang aku tak berapa nak faham

khennn dia pandang kakak dia mcm bercinta plk
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tula...wima ingat wima yg blur sbb ngantuk...tp serius serabut time lpas accident..

Budak2 jackson tu plak bleh blah camtu n yg plg teruk ignore msg dia...kena umpan ngan duit kot dorg ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ada bromance je dlm cite ni antara suk ho ngan jinu...x pun suk ho ngan minhyuk tu..hihi..x ingat plak nama watak min hyuk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
limau replied at 22-4-2016 09:30 AM
aku tgk sebab ji sung...

Yup..wima pun tgk sbb ji sung semata2...kalau ikutkan jalan cite mmg x minat sbb setakat ni drama yg penah wima tgk melibatkan muzik sumenye x best..biasa2 je mcm my lovely girl ngan dream high..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2016 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ayushuhada04 replied at 22-4-2016 09:37 AM
Ho In Bang tu...nama watak dlm cite Six Flying Dragon wima...
dia ni jahat dlm cite SFD...sbb dh  ...

Akak pun x leh nk ingat nama dorg lagi kn..hihi..laki pakai kot,laki sorg lg..hihi..wima nama minhyuk ngan hyeri pun x ingat..suk ho ngan jinu je wima ingat...

Laki yg mcm bos la kiranya tu ek..yg ada scene ji sung ckp dlm bilik dgn dia..pastu cam2 sopan2 je ji sung time tu kan...dgn laki ni je ji sung sopan kn...dgn org lain dia nmpk bossy, ganas x pun ceria2 mcm pakcik perry tu..



Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 22-4-2016 09:47 AM
ep 1 dh tnjuk ji sung jatuh ok lg..sbb cite ni nk cite dia naik blk kan...

ji sung gaya dia se ...

Aah..berlakon kmhm mcm dh berlakon byk cite...byk sgt watak...dh sume pun nmpk sama...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 01:08 PM | Show all posts
ep 2

motip dukson tua pn ada belakon dlm cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2016 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ayushuhada04 replied at 22-4-2016 09:56 AM
yer ida...mmg kesian le kat dia....sbb ramai yg nk dia jatuhkan..
then kawan yg dia jumpa tu pun. ...

Ji sung dlm ni wima rs tgk dr epi 1,watak dia cam seorg yg sanggup wat ape saje utk berjaya...x kira la legal ke x kn..sbb dia upah org hack sistem la..amik lagu org lain..kira mcm selfish la kot kan..berlagak pun ye gak kot..ngan hyung yg kt busan tu kan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85136 Replies : 197
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14681 Replies : 6
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92899 Replies : 1177
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14437 Replies : 41
Anda Fobia dengan.....
fahdramliAnda Fobia dengan.....
Views : 31830 Replies : 192

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:30 PM GMT+8 , Processed in 0.076714 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list