CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lorra2411

(SBS-2016) Entertainer - Ji Sung, Hyeri, Kang Min Hyuk

[Copy link]
Post time 27-4-2016 09:18 AM | Show all posts
drama ni ari apa hah?? hahahha aku lupoa da
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2016 09:43 AM | Show all posts
limau replied at 27-4-2016 09:18 AM
drama ni ari apa hah?? hahahha aku lupoa da

rabu khamis
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 09:45 AM | Show all posts

patut la ingat isnin selasa..iya2 tekan2..hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 08:37 AM | Show all posts
Excited bile tahu gary buat OST untuk drama ni.


Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 10:17 AM | Show all posts
layan
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 04:09 PM | Show all posts
ha neul dgn hyeri ni bukan adik beradik ke??atau diorang ni sepupu...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-4-2016 05:23 PM | Show all posts
MellyNad replied at 28-4-2016 08:37 AM
Excited bile tahu gary buat OST untuk drama ni.

yeah Gary...

aku pun excited...!!!

aku pun suka lagu OST kat ending..

tapi so far tak relese lagi...

ada pun part org cut



Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 05:24 PM | Show all posts
naqibnasuha replied at 28-4-2016 04:09 PM
ha neul dgn hyeri ni bukan adik beradik ke??atau diorang ni sepupu...

aku rasa bukan adik beradik...

mungkin adik beradik tiri barangkali...
sebab tgk gambar ha neul dgn famili tak da pun hyeri..

lagipun reaction dorg tak mcm adik beradik tp mcm kapel..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-4-2016 05:28 PM | Show all posts
aku rasa cete ni makin sedap..

aku suka bapak org tu...

asyik senyum ja..

terharu tgk dia tolong cat kan rumah hyeri utk padamkan tulisan vandalism..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-4-2016 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dauswq at 2-9-2016 03:29 AM










Hyeri ni ada iras Mira Filzah bagi lorra
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 28-4-2016 05:24 PM
aku rasa bukan adik beradik...

mungkin adik beradik tiri barangkali...

nas angan2 mat jenin nk hyeri n minyuk ni....hahahaha...entah knp tersuke kat diorang...npknya sndrom mcm lyn citer dr stranger dulu..duk ship kang sora n jong suk..hahahaha..honestly x npk lgsung matching hyeri n jisung ni....mcm x leh hadam citer ni.....tgk citer ni x leh nk fokus lgsung.. rase blank ja..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2016 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sejujurnya wtk jhn ni cam x sesuai dgn minyuk ni....entah knp x rase feel lakonan minyuk ni...sedih x npk natural....lakonan bersama hyeri pun mcm kureng chemistry walau nas suke diorang ni...matilh kn hencap peminat minyuk cnblue...nas de kwn die hard fan cn blue...siap jd admin cnblue if dia tau mati nas.. satu lg nk komplen psl dr segi kelogikn...ttg pemilihan nk jd penyanyi ni....mcm berserabut je...x kemas jln penceritaan..tgk skjp dh blh terlena..byk part yg kureng fhm..ke nas yg blur...msh bg hrpan nk lyn epi 4..if x sampai jgk..i drop...sedih tul pemilihan drama sbs ni..dhlh slot ni ja de subtitle malay... if signal kn best....lg mahu fhm  bl lyn..nk wat cmna english broken je yg tau...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 07:37 AM | Show all posts
naqibnasuha replied at 28-4-2016 10:45 PM
sejujurnya wtk jhn ni cam x sesuai dgn minyuk ni....entah knp x rase feel lakonan minyuk ni...sedih  ...

nas....tgk tk drama Master God of Noodles?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 08:32 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 28-4-2016 05:28 PM
aku rasa cete ni makin sedap..

aku suka bapak org tu...

iolls, menitik air mata time die senyum je dpn anak die walaupun baru lepas kene rejek masuk group tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 09:18 AM | Show all posts
naqibnasuha replied at 28-4-2016 10:45 PM
sejujurnya wtk jhn ni cam x sesuai dgn minyuk ni....entah knp x rase feel lakonan minyuk ni...sedih  ...

part byk part tak faham memang setuju..

mungkin sebab tak faham dgn dunia show biz kot..

kekadang bila dorg cete pasal kontrak aku ternganga sikit
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 29-4-2016 09:18 AM
part byk part tak faham memang setuju..

mungkin sebab tak faham dgn dunia show biz kot..

sbnrnya dh byk layan drama cam gini..tp ni plg x fhm...hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-4-2016 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ayushuhada04 replied at 29-4-2016 07:37 AM
nas....tgk tk drama Master God of Noodles?

blm lg..best ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 11:43 AM | Show all posts

kak ayu dh tgk ep 1 dan 2...
so far okay ler...tk tau ler selera nas kan..
rasa better dari cite ni kot...opssss
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
ayushuhada04 replied at 29-4-2016 11:43 AM
kak ayu dh tgk ep 1 dan 2...
so far okay ler...tk tau ler selera nas kan..
rasa better dari cite ...

ptg karang lyn..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 12:10 PM | Show all posts

cuba ler layan yer dlu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214246 Replies : 3820
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 41704 Replies : 41
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 6876 Replies : 8
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28136 Replies : 84
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20402 Replies : 331
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.160507 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list