CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-IIN

[Video] Keterlaluan Tak Bila Pelawak Jadi Penyampai Radio?

[Copy link]
Post time 8-3-2016 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
qronaldo7 replied at 8-3-2016 04:24 PM
sore sedap xpe. leh nyanyi sndr

Sendiri masuk bakul angkat sendiri. Takde sapa dgr pun. Ahahahaha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2016 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
korang sibuk nkkutuk johan..sebulan asteruk bayar dia rm lapan puluh ghibu hinggit tau.....ko hado??

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2016 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
duit kita bayor bill asteruk cuma utk bagi gaji kat johan jer....blm lagi pak nil....ac...sepah tu dll...semua puluh ribu riban tahap giler bab* nyer bayaran...:-):-)
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Salih yacob dj mak nyah.muak dengar suara mak nyah pondan dia tu.tak lawak langsung
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2016 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 terpikir jugak. Apehei deme ni mudah terhibur sgt. Ketawa terbahak2 padahal tkde yg lucunye pun. Tak penat ke mengilaiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2016 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
nausea replied at 10-3-2016 12:57 AM
Salih yacob dj mak nyah.muak dengar suara mak nyah pondan dia tu.tak lawak langsung

Setuju dengan yang ni..menyampah tol dengar suara nya..da la setakat menyampuk2 je..dah kira dj ke tu.. power power power..ok je ok je ok je..tu jelah dari awal sampai abes slot..kalau sorg2 mau jadi kayu salih yacob ni..ingat comel ke buat suara kepit2 camtu..rasa nak pijak je...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2016 09:49 AM | Show all posts
xyahlah.cm kucing je
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 8-3-2016 10:31 AM
so far sepahtu sinar tu berinformasi jugak.. dan relate kan dgn kehidupan masing2.
pagi2 update b ...

Sokonggg..meols suke sepahtu.lawak pun menjadi dan x over.berinformasi n x merapu.good joob sepahtu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2016 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nausea replied at 10-3-2016 12:57 AM
Salih yacob dj mak nyah.muak dengar suara mak nyah pondan dia tu.tak lawak langsung

Ayah meols kata saleh yaakob punye cara penyampaian dah x relevan utk zaman skrg.mcm lawak 80an gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2016 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
untungnye jd dj hot.fm n era ni gaji puluhan ribu.astro mampu bayo lebih.alangkan salleh yaakob yg ntah apa2 tu pon dulu dpt 60k kan..sng x yah belajo tinggi..x yah ssh2 berbiznis yg risky mcm zmn sekarang ni.guna sore je blh dpt puluhan ribu.jom la kita pakat2 jdkn ank pelawak ha ha untung2 blh jd retis tersohor gittew
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2016 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dh lama boikot radio yg ada pelawak2 low IQ ketawa mcm sundal nih.
Rindu dgn dj2 yg knowledgeable mcm LO.
Jgn terkejut kalau2 skrg ramai yg beralih balik kpd radio gomen sbb info lebih padat di situ. Iklan pun tak overdose. Cuma telinga menanah sikit dgr penyampaian serupa mesyuarat pibg.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2016 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Slalunya dj yg bekerja sorang dua ok lagi lah..tp bile dah masuk 3 org pastu semua nak outdo each other nak melawak..bernanah trlinga nk dgr.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2016 09:23 AM | Show all posts
sendiri buat lawak lps tu terbahak2 ketawa sekor2.

mcm bangang.

pdhal sikit pun x lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2016 10:36 AM | Show all posts
ada yang lawak boleh terima tu ok la..yang syok sendiri tu..tahu2 dah gelak mengilai2 ape benderrr
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2016 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MH37O replied at 8-3-2016 11:36 AM
tak sesuai...bukan shj pelawak, tp penyanyi/pelakon2 yg taraf gred2 dibawah par like haiza tu pun ta ...

Setuju. Merepek2. Nak2 rahim..mcm bodoh je bila utarakan topik. Lepas tu terbahak2 ketawa. Benda yang seyes pun buat lawak. Nampak sgt tk.pandai tackle issue. Sebab if semua benda buat main2 maknanya bodoh lah itu. Asyik bantai gelak bodoh. Menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2016 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak ADA anak dah lama takon radio dalam kereta
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2016 09:58 AM | Show all posts
i dengar nasional fm pagi2...

berinformasi lagu pun up to date
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2016 10:06 AM | Show all posts
Zaman2 dulu takde plak sebok nak letak DJ kat konti sampai berderet2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lawak oklah. Tp setakat ni problem bile dgr johara is percakapan xclear even dah kuat volume. Ckp2 byk pastu dorang gelak. Langsung iols terpinga pinga
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2016 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sekarang dah tukar radio IKIM 91.5fm...motivasi pagi jam 7.30am by ustaz ashraff sgt2 la best....kdg2 bila dgo tu....eh..eh...dah abis?? I want more...more..rasa mcm tertunggu2 topik dia..mcm tak puas..pengisian ringkas padat n relevan....suara dia pun...alahaii..buat aku tenang jeh melayan jam....

Khril n luqman hakim as penyampai pun best...bercakap chill je..usik mengusik pun sopann je...

Paling best...ada usrah setiap jumaat start 4.30pm kot....mcm2 perkongsian ilmu dan pgalaman panel...buat emosi rasa lega n positif balik kije..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.076314 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list