CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-IIN

[Video] Keterlaluan Tak Bila Pelawak Jadi Penyampai Radio?

[Copy link]
Post time 8-3-2016 12:52 PM | Show all posts
xsuke bile ckp2...konon2 buat lawak pastu ketawa mengilai2...bingit telinga...so far sepahtu oklah...boleh layan lg...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2016 12:57 PM | Show all posts
hope sepahtu maintainkan tempo dorang skrg..
tak hover sgt..tak menjerit mengilai gelak plus tak syok sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 01:01 PM | Show all posts
nak ambik pun biar berpada2...tp skrg da jadi trend...naik muak pulak sana2 sini radio ada je dj pelawak...komen lebih2 kang kata sekat rezeki depa, ini zaman pelawak tgh masyukkk...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 01:06 PM | Show all posts
i sekarang buka selangor fm je. lepastu kawan kawan yang tumpang kereta i kata i tak fun sebab belum 30 dah dengar radio gitu. i jawab je lah, dari bingit telinga dengar lawak bukan bukan. memalukan diri sendiri je cubaan melawak diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 01:07 PM | Show all posts
Knowlee replied at 7-3-2016 07:00 PM
Buat lawak gelak sendiri je.

bosan. dari hot tu ke era pulak. johan boleh layan lg la
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 01:10 PM | Show all posts
nolly_2311 replied at 8-3-2016 12:57 PM
hope sepahtu maintainkan tempo dorang skrg..
tak hover sgt..tak menjerit mengilai gelak plus tak sy ...

shuib tu kene kurangkan skit gelak mengilai die tu..buruk bebenor..yg lain dh ok
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Zarina Zainordin yg ganti Haiza kat Best104 haukkk gila..cam jilake je ketawa berdekah tpi bukan lawak pun...minah ni tak abis sekolah ke apa..baca sedutan berita pun tergagap2..
Suara dia garau cam jantan..tak sesuai jadi dj
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 01:56 PM | Show all posts
penyampai radio yang relevan aku rasa Abby Fana jek... sebab dia bijak.

bukan tak boleh pelawak jadi penyampai radio tapi cubalah belajar upgrade diri tu, rajin membaca, update pengetahuan am etc...

sama juga dengan program TV...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2016 02:03 PM | Show all posts
baik.. era or sinar aku tk dgr laa... cume sinar kalo lawak tu ade la unsur boleh terima...
erA Tak lawak lgsg plsss laaa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 02:31 PM | Show all posts
that new Kool FM tu not bad....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 02:31 PM | Show all posts
Aku pagi2 gi keje mmg aku salu dgr Sinar. Sebab setiap stgh jam ada berita. Shuib ngn Jeb serta Rahim so far ok la...aku leh terima. Tak seteruk mengilai mcm Johan and the geng kat Era tu. Betul la mcm org lain ckp...sendiri buat lawak, sndri terkangkang gelak beriya2 sampai nk tercabut anak tekak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 02:43 PM | Show all posts
nazurah replied at 8-3-2016 05:56 AM
penyampai radio yang relevan aku rasa Abby Fana jek... sebab dia bijak.

bukan tak boleh pelawak j ...

setuju...dia ni ada ijajah kan...cara dia ckp pun nampak educated...ada input ...tak merapu meraban mcm dj2 skrg ni...kekadang tak merapu pun,cara cakap mcm jenis tak reti bercakap...terkebil2
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 02:44 PM | Show all posts
swayne replied at 8-3-2016 05:06 AM
i sekarang buka selangor fm je. lepastu kawan kawan yang tumpang kereta i kata i tak fun sebab belum ...

sama lah den pun.....dah dekat 3 tahun selangor fm...dj2 elok2 bijak2,...tak terhegeh2 mcm berok mak yeh
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 02:53 PM | Show all posts
MH37O replied at 8-3-2016 02:44 PM
sama lah den pun.....dah dekat 3 tahun selangor fm...dj2 elok2 bijak2,...tak terhegeh2 mcm berok m ...

betul. kemudian kawan i kata lah "sebab tu aku dengar radio omputih, serabut dj melayu hauk". dalam hati i, sama je hitz fm tu pun syok sendiri. cuma sebab bahasa dia omputih nampak lah kau up. hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
qronaldo7 replied at 8-3-2016 01:07 PM
bosan. dari hot tu ke era pulak. johan boleh layan lg la

Ai tak layan satu pun. Radio dok diam je dlm kereta.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak nak si johara vavi tu..gelak mcm retarded jah!padanlah dpt bini gila dah lakinya pon vongok!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-3-2016 03:57 PM | Show all posts
Iols tak suka bila pelawak jadi DJ, bukak2 radio dengar diorang gelak sakan dgn lawak sendiri. Iols yg niat nk dgr radio nk bangkitkn mood santai2 pegi keje jadi stress dgr bunyi ketawa deyols.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 04:24 PM | Show all posts
Knowlee replied at 8-3-2016 03:17 PM
Ai tak layan satu pun. Radio dok diam je dlm kereta.

sore sedap xpe. leh nyanyi sndr
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 04:26 PM | Show all posts
emm kdg2 kita nak dgr lagu best2, tapi asikla dgr derg bercakap x sudah2, nak2 johara tu, adoii tolonglah..johan ko dah x lawak la mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 05:14 PM | Show all posts
alaaaa korang ni kecoh je sepanjang masa. Kan ke banyak stesen radio skrg ni, kalo menyampah xsuka dengar lawak sbb x ilmiah etc....tukau ler gi stesen lain. Bukan kena paksa dengar pun. Pilihan di tangan anda...xperlu nak membodo2kan orang lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 10:09 PM GMT+8 , Processed in 0.082106 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list