CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 23-2-2016 01:39 PM | Show all posts
aik...jj n nely pulak ke? fazura apa citer? aishhhhhh jj neh..sejak menduda asyik la kumpul gf...ke masa status suami lg dah byk koleksinya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 01:55 PM | Show all posts
LDP replied at 23-2-2016 01:39 PM
aik...jj n nely pulak ke? fazura apa citer? aishhhhhh jj neh..sejak menduda asyik la kumpul gf...ke  ...

kira nya duda laki kpd artis ni lagi laku
dr ex janda nya yg konon jantan akan
beratur dr utara ke selatan bila sheol bercerai

so apa cer
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
baiknya hati bf dia....
setimpal la ngan service yg diberikan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 23-2-2016 01:55 PM
kira nya duda laki kpd artis ni lagi laku
dr ex janda nya yg konon jantan akan
beratur dr utar ...

Mixed i aritu ade gk la g utara n selatan..on the way to i tgk gk kot2 ade jantan beratur...tpi tak de la...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:09 PM | Show all posts
mixed replied at 23-2-2016 01:55 PM
kira nya duda laki kpd artis ni lagi laku
dr ex janda nya yg konon jantan akan
beratur dr utar ...



dr dulu sampai skg umpan retis muda dgn keta..kali neh nely plak..yg dulu dah tua..bye bye je la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:15 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
:lo ...

tersembur air aku minum...tak menahan ayat ko!
At least si ayu awal2 dah disambar jadik bini...larislah jugak kennnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:19 PM | Show all posts
untung la, kete akak da masuk 7 tahun nih, huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So dah dpt tau ke sapa bf nya? Boringlah tengok org serkap jarang kata jejai lah apa lah. :zz
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 02:32 PM | Show all posts
huntonglah dek nely kalo btol dpt keta mewah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek jura dpat bf kayo kayo
Tp x mengharap pun dpt kereta rumah bagai derr
Mek jura pakai myvi pink jer
Itu i resoek mek jura
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
:lo ...

Entah2 loan pun tak lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-2-2016 05:05 PM
Untungle jd org cantik..dpt hadiah keter
Kalo rupa ala2 Ayu OIAM tu, beli je le keter sendiri
:lo ...

Kejam nok, skrg dia tokey kelapa, retis yg sebaya masih gigih lg menjual kerang, kupang n tembikai susu....kiikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Murahh rezekiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 03:50 PM | Show all posts
Aku bkn nak ckp psl nely ni - tp pasal artis lain.
Konon dpt kereta dr boipren kaye, anak somebody.

Tapi kereta tu bkn free - dapat pun setelah diusung sana-sini.
Arrtis kann - kalau ada vvip yg terbekenan cpt je serah diri. Eh!!

So Nely - jgn nak sengih sangat la dpt kereta mewah tu. Sah2 ler bukan free. Jantan kaya tu bknnye bodo nak bg hadiah mewah free konon atas nama cinta. Puii!

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape yg aku nak cakap untunglaa jadi cantik+femes+public figure pastu cakap pon ayu2...sekali mengedate dengan jejaka2 pon terus terpikat  sebab ade x-factor katenye.. muka putih2 rambut blon...pergi ddk minum kat cafe pakai sunglass... so sape2 pon akan cakap cantik n terpikat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 04:48 PM | Show all posts
lipstickz replied at 23-2-2016 03:50 PM
Aku bkn nak ckp psl nely ni - tp pasal artis lain.
Konon dpt kereta dr boipren kaye, anak somebody. ...

ERR..ada clue tak? (tgh proses decode)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 22-2-2016 10:47 PM
Siapa noks? Iols lemau tak leh nak fikir siapa

Nely drive range rover.. baru terjumpa aritu

Kete mewah la tu Range Rover
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 04:54 PM | Show all posts
ape benda la nak dibangga kan. kasi pinjam je kan. bukan kereta tu atas nama nellydia
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 05:18 PM | Show all posts
Hana replied at 23-2-2016 04:48 PM
ERR..ada clue tak? (tgh proses decode)

Dkt board gossip ada je cerita psl artis ni & aku sndri pernah bg komen kat situ


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 05:18 PM | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:10 PM
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa  ...

Dan difahamkan me masih bujang, so speku bsnssman tu laki org perlu digugurkan abam syd
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:38 AM GMT+8 , Processed in 0.100599 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list