CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 23-2-2016 10:02 AM | Show all posts
Bf dah bg kereta,u olss rasa dia bagi bf apa pula?huahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 10:04 AM | Show all posts
tingat gambo dengan nabil dulu dia ke adik dia eh ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 09:14 AM
ke duda terhangat?
muka eksotik?


Hang p cakap muka eksotik aku terus terpikir mamat tu..hahahahahahahaa betoi dah tu duda terhangat..dah 2 artis cun dia tangkap..ada kemungkinan jugak..hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:18 AM | Show all posts
cantik sungguh nelly ni...tak dpt nk detect kekurangan tang mana2...huntunglaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:23 AM | Show all posts
tupai_tupai replied at 23-2-2016 09:59 AM
christy tan anak vincent tan owner berjaya

lawa pompuan tu persis supermodel

ow..
chryseis tan..

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:25 AM | Show all posts
Daisyna replied at 23-2-2016 10:02 AM
Bf dah bg kereta,u olss rasa dia bagi bf apa pula?huahahaha

kasih sayang yang tak berbelah bagi gitu..

bertabah la qi.. moga dpt jodoh yg lebih baekk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:30 AM | Show all posts
sampai kesudah xtau sapa bf nye?huntung la orang tengah cantek..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:35 AM | Show all posts
bertuah nye .. muka cantik.. hidup senang...

tp peleshhhh la...jgn la dgn duda tu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bestnyer. Takde sapa nak kasi kita kereta ke? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:40 AM | Show all posts
keta mahal... bag birkin... lip lap lip lap...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:45 AM | Show all posts
jage2 dik.. ko tu mude lg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 10:55 AM | Show all posts
time muda jelita ni le leh daapt memacam..mintak je..nnti dah putus cakap je la kita tak sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:02 AM | Show all posts
gambo dia ngan ketanya mana??
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:05 AM | Show all posts
m2506 replied at 23-2-2016 10:35 AM
bertuah nye .. muka cantik.. hidup senang...

tp peleshhhh la...jgn la dgn duda tu.....

duda?? sapa? sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:09 AM | Show all posts
pasuoren replied at 23-2-2016 09:53 AM
oo...
adek beradek ni memang taste dengan chinese girl aje yeh..
christy tan yang ni ke nok..? ...

bkn lah kaka, tu amoi mana ontah ...kaka tgk gambar dia kat ig : chrystan_x personally i rasa lg cantik dr kak mare tp kak mare lg npk classy, maybe dah kawen esok si chryssy ni pun gitu lah gak kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:15 AM | Show all posts
hannan_rayyan replied at 23-2-2016 11:09 AM
bkn lah kaka, tu amoi mana ontah ...kaka tgk gambar dia kat ig : chrystan_x personally i rasa ...

noted...
kaka pasu dah tanya acik gugel dah..

kayo sama kayo..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 11:17 AM | Show all posts
jual bontot ke sana kemari...dapat lah BMW....itu tips dan rahsianya...kakak2 bimbo kat sini taknak cuba tips ni ke...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:20 AM | Show all posts
pasuoren replied at 23-2-2016 11:15 AM
noted...
kaka pasu dah tanya acik gugel dah..

yes kaka..samo2 sgt kayo...apak dia TS Vincent Tan
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
hannan_rayyan replied at 23-2-2016 11:09 AM
bkn lah kaka, tu amoi mana ontah ...kaka tgk gambar dia kat ig : chrystan_x personally i rasa ...

Ye ke marion classy?
Iols suka je kt chrystan tu..tp dia simple2 jek even brg kt bdn dia tu berjota2 nilai nya..btw bila nk kawen la depa dua tu.asik2 gi cuti2 je
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 11:22 AM | Show all posts
dah page 6... masih menjadi teka teki teka tekuk... kereta apa... siapa bf dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 07:09 PM GMT+8 , Processed in 0.131250 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list