CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 23-2-2016 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
iniraidram replied at 23-2-2016 08:34 AM
dia still guna lg ke keta tu

masa bff dgn dasha tu nmpk dia still pkai...skrng xpernah nmpak pulak..
at least merasa drive merc hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 09:23 AM | Show all posts
bambimo replied at 23-2-2016 08:54 AM
masa bff dgn dasha tu nmpk dia still pkai...skrng xpernah nmpak pulak..
at least merasa drive mer ...

sadis nye la haii kalo lpas clash smua keistimewaan kna tarik blik
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:23 AM | Show all posts
ima_fahmy replied at 23-2-2016 07:31 AM
tapi nelly ni lagi cantik berbanding kakak dia..kakak dia mcm muka senduk penyek..nak2 dalam cite pt ...

hahaha...
dulu..iols ingatkan kakak dia cantik sebab muka pinkish gitew..

bila iols tertengok citer petang petang tu..
baru ketara muka dia bila di zoom in dari segenap angle..

moral: nelydia lagi santek n sweet..

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:26 AM | Show all posts
untunglah baru bercinta dah dpt keta kalo dh kawin dapat apa agaknya yer payung mas kot....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
pasuoren replied at 23-2-2016 09:23 AM
hahaha...
dulu..iols ingatkan kakak dia cantik sebab muka pinkish gitew..


ke-tweety-an masih terserlah ke dr segenap angle tu chuols? Iols belum dpt kesedaran nk tgk cte tu lg . Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:32 AM | Show all posts
cik_tonggek replied at 22-2-2016 05:16 PM
heyyyy prince charming bagi myvi kat missfake, bahagia je missfake menerima

plus dpt merc... yg plat JFAZ tu jgn lupe.. .
nasib tk lama, kalo tak dh dpt dah ferrari panemera (btol ke ejaan)
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:32 AM | Show all posts
dia ni pelakon ke apa? tatau apa role dia dlm showbusiness
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:35 AM | Show all posts
pasuoren replied at 23-2-2016 09:23 AM
hahaha...
dulu..iols ingatkan kakak dia cantik sebab muka pinkish gitew..

yup..
aku pun same nelly ni cantik....lgggg cntik dr kakak dia..

x suka tgk cite kakak dia kol 7 tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 09:42 AM | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:10 PM
baca semalam, katanya kekasih businessman dia tuh semua orang kenal dan disebabkan status, terpaksa  ...

skali si lombok... melopong semua orang
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kekasih bru apbnde. Bukan kata die ni stil kapel lg ke ngn muka banglashi tu. Propa banyak
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
arira_arora replied at 23-2-2016 09:32 AM
plus dpt merc... yg plat JFAZ tu jgn lupe.. .
nasib tk lama, kalo tak dh dpt dah ferrari panemera ...

Panamera tu porsche la oiii hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:45 AM | Show all posts
offwhite replied at 23-2-2016 07:53 AM
setahu aku lelaki yg kaya maksud aku kalau yg bujang la...tu...sm faliq..lain aku x tahu...oops..
k ...

sm faliq tengah bahagia dgn crissy ke christy tan tu, bertahun dah berkawan, rasanya tak lama lg naik pelamin nih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-2-2016 09:47 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 23-2-2016 09:42 AM
skali si lombok... melopong semua orang

iols pun terpikir benda yang sama. haha

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:49 AM | Show all posts
arira_arora replied at 23-2-2016 09:32 AM
plus dpt merc... yg plat JFAZ tu jgn lupe.. .
nasib tk lama, kalo tak dh dpt dah ferrari panemera ...

panamera kak. and its porsche kak .. bukak ferari.

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:51 AM | Show all posts
pittjie replied at 23-2-2016 09:49 AM
panamera kak. and its porsche kak .. bukak ferari.

maap.. salah.... hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:52 AM | Show all posts
cik_tonggek replied at 23-2-2016 09:45 AM
Panamera tu porsche la oiii hahaha

yooo... den salaah,...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 09:53 AM | Show all posts
hannan_rayyan replied at 23-2-2016 09:45 AM
sm faliq tengah bahagia dgn crissy ke christy tan tu, bertahun dah berkawan, rasanya tak lama lg n ...

oo...
adek beradek ni memang taste dengan chinese girl aje yeh..
christy tan yang ni ke nok..?





Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:54 AM | Show all posts

hahaha...


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:56 AM | Show all posts
untunglah kalau dapat kereta
org cantik khennns
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 09:59 AM | Show all posts
pasuoren replied at 23-2-2016 09:53 AM
oo...
adek beradek ni memang taste dengan chinese girl aje yeh..
christy tan yang ni ke nok..? ...

christy tan anak vincent tan owner berjaya

lawa pompuan tu persis supermodel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:06 AM GMT+8 , Processed in 0.108972 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list