CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: taksukapeanut

Kekasih Baru Nelydia Hadiahkan Kereta Mewah

[Copy link]
Post time 23-2-2016 07:50 AM | Show all posts
MissQwerty replied at 22-2-2016 11:00 PM
Baru berkawan je dah dpt kereta
Suspicious gileee
Haha

kena la jadi kereta kuda dulu

larikkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 07:53 AM | Show all posts
setahu aku lelaki yg kaya maksud aku kalau yg bujang la...tu...sm faliq..lain aku x tahu...oops..
kalo somi org atau duda ntah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:01 AM | Show all posts
untungnya jd org cntikkkkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:04 AM | Show all posts
dia jual badan ,dapatlah kereta tu


sungguhpun cantik dapat  gang senrose  sekor sekor mcm rupa pelacur .


nampak suka menggoda dan mampu menggoda .

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:12 AM | Show all posts
igt dpt sesaje..ke kerja mcm akak jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:15 AM | Show all posts
Bagus la...mudah2an ada jodo dia dgn ahli perniagaan tu.

Ntah x tau kenapa aku x suke dia dgn si Qi tu...hazab beno aku rasa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:22 AM | Show all posts
kekasih konon..mana ade benda free dalam dunia ni..ni mesti da bg pxxtxx baru la dapat kereta silap2 sebenarnya sugar daddy tapi cover status as kekasih
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:23 AM | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 05:14 PM
ke duda terhangat?
muka eksotik?

duda lombok itukahhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 08:25 AM | Show all posts
juliez replied at 22-2-2016 10:47 PM
Siapa noks? Iols lemau tak leh nak fikir siapa

Nely drive range rover.. baru terjumpa aritu

ai pung tak sure.

semalam balik umah, lupa nak carik paper tuh.

pagi neh carik, tak tahu mana pulak ilangnya.

harus dah buat alas barang balik pasar kot kekdahnya. hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:25 AM | Show all posts
kucen_miang replied at 22-2-2016 06:46 PM
atuk Kertu yg beropol itu kah?

enggak tahu, bapak

ai baca gosip tu sekali imbas jahh gitu


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 22-2-2016 01:14 PM
ke duda terhangat?
muka eksotik?


Ke terlajak bising tu..

Hahah terus i nk ketawa kalau ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:28 AM | Show all posts
budak tengah muda bergetah tegenggggg gitu lagi
huntung laaa

siap aset bebanyak sementara vley k
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:29 AM | Show all posts
huntungla baru bercinta da dapat kete
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:33 AM | Show all posts
minah_kidal replied at 23-2-2016 08:29 AM
huntungla baru bercinta da dapat kete

khenz?

tengah hebat bercinta nanti, ntah apa lagi dapat

dah kawen beranak pinak, harussssslahhh lagi memacam dapat


Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 23-2-2016 07:50 AM
untung la jd org cantik..

Memang untung jadi org cantik, tak payah keje keras blaja tinggi nk hdup senang dn mewah, dah barai pun beratur yg nak, buat maksiat perangai buruk dosa byk mcm mana pun tetap ramai yg suka dn bila dah bosan enjoy boleh cari lelaki kaya kahwin dan kemudian insaf berhijrah begitu saja
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:34 AM | Show all posts
bambimo replied at 22-2-2016 08:43 PM
untong2 jd mcm fazura dpt kete merc plate JF42 hehehe

dia still guna lg ke keta tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-2-2016 08:49 AM | Show all posts
Kereta mewah buat aku je
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:50 AM | Show all posts
huntunglah....org cantik ramai lah yg berminat
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:50 AM | Show all posts
untung dlm rugi...untung dpt reta..rugi sbb entah2 dibagi pinjam je...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2016 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
cantik lg  
mek jura
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.114574 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list